BUDVA je jedan od najrazvijenijih turističkih gradova Crne Gore. Njezin prekrasni zaljev i more donose svakom turistu ono što treba – odmor. Podno planine Lovćen smješta se grad zanimljive povijesti, a danas je pravi biser Jadrana. Tijekom ljetne sezone Budva je puna turista diljem svijeta, a popularna je među svim uzrastima.

POLOŽAJ: Hotel modernog tipa, smješten 50 m od plaže, a 500m od samoga centra.

SADRŽAJI: recepcija 0-24h, klimatizirani restoran

SOBE: dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe sadrže kupaonicu (tuš, WC), telefon, mini hladnjak, klimatizaciju.

USLUGA: POLUPANSION (BUFFET, kontinentalni, tradicionalni)

Cijena aranžmana uključuje: PRIJEVOZ TURISTIČKIM AUTOBUSOM (TV, KLIMA), TURISTIČKOG PRATITELJA TIJEKOM PUTOVANJA, 6 POLUPANSIONA U HOTELU***, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

GRATIS: WIFI, LEŽALJKE NA PLAŽI!

OBVEZNA DOPLATA: 1.50€ (osoba, noćenje) TURISTIČKA PRISTOJBA I OSIGURANJE, plaća se na recepciji.

Prema Zakonu o pružanju turističkih usluga u Republici Hrvatskoj, putnička agencija STARLINE dužna Vam je ponuditi dodatno putno osiguranje. Cijena dodatnog osiguranja (od nezgode) iznosi 100,00 kn po osobi.

PRIJAVA se izvršava putem maila na info@starline-agencija.hr ili pozivom na broj 031 200 325. Podaci za prijavu: IME I PREZIME putnika, BROJ OSOBNE ISKAZNICE, DATUM ROĐENJA, KONTAKT BROJ, KONTAKT E-MAIL ADRESA.

UVJETI PLAĆANJA: Po rezervaciji se uplaćuje 30% cjelokupnog iznosa (600,00 kn). Rezervacija je nepovratna u slučaju otkaza putovanja od strane putnika. Ostatak iznosa mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije polaska (gotovina). U slučaju kartičnog plaćanja (MASTERCARD, VISA PREMIUM, MAESTRO) cijena se uvećava za 8% te iznosi 2.865,00 kn. Plaćanje na rate je moguće do 6 rata (VISA PREMIUM, MASTERCARD, MAESTRO) PBZ grupacije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za ulazak u Crnu Goru, državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza. Potrebno je imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu (koja vrijedi još najmanje 4 mjeseca nakon povratka u zemlju, odnosno nije pred istekom) i nisu potrebne nikakve dodatne zdravstvene formalnosti.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn

Trajanje putovanja: dana
Korisne informacije
Hotel Park 3*u Budvi pripada kategoriji hotela u kojima se odmor od žestokog ritma svakodnevnice pretvara u istinsko zadovoljstvo, kako za pojedinca tako i za cijelu obitelj zbog čega je apsolutno atraktivan za sve tipove gostiju. Usidrio se na morskoj obali na par koraka od magične Slovenske plaže ušuškan u obilju zelenila koje u vrelim letnjim danima daruje, ne samo prirodni zaklon, već i lepezu mirisa Mediterana s bogatim ozonskim osvježenjem. Osim što je uz obalu mora sa kojeg dopiru šumovi valova, gostima pruža i ljepotu užitka u hotelskom parku kao i radost laganog koračanja osmišljenim šetalištem koje spaja budvanski Stari grad sa Bečićima.