LJETOVANJE: OHRID U HOTELU***

LJETOVANJE: OHRID U HOTELU***

PRVI DAN – Polazak u večernjim satima (oko 20:00 sati) iz Osijeka sa autobusnog kolodvora (peron 15). Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe preko Beograda i Niša…

DRUGI DAN - …do Skopja. Po dolasku u Skopje, glavni grad, slijedi orijentacijska šetnja STAROM ČARŠIJOM i prvi doticaj sa Sjevernom Makedonijom. Slobodno vrijeme za osobne programe do podne. Polazak prema Ohridu. Po dolasku, u poslijepodnevnim satima slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

TREĆI – ŠESTI – Doručak. Slobodno vrijeme za osobne potrebe. U jednom od dana organizira se vožnja brodom do SVETOG NAUMA – poznatog svetišta, ali i turističkog mjesta koji je čudo prirode zbog mjesta gdje se ulijeva rijeka CRNI DRIM u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme za kupanje, ručak… Noćenje.

SEDMI DAN – Doručak. Odjava iz soba. Polazak prema Skopju i slijedi pauza na kanjonu Matka. Jezero Matka je najstarije umjetno jezero Sjeverne Makedonije. Ovo je mjesto prekrasnih prirodnih ljepota, srednjevjekovnih očuvanih crkvi i bogate vegetacije. Slijedi šetnja jezerom, vrijeme za ručak i slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima krećemo prema Osijeku. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, 5 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Ohridu, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: IZLET BRODOM U SVETI NAUM – 10€, troškovi osobnih naružbi, dodatno putno osiguranje – 80,00 kn

Fakultativni izleti / doplate uplaćuju se na licu mjesta pratitelju putovanja, ukoliko nije drugačije određeno pri rezervaciji aranžmana.

Za ovo putovanje preporučamo kupovinu dodatnog putnog osiguranja u slučaju nezgode – 80,00 kn osoba.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! Raspored sjedenja organizira agencija. Za prelazak granice potrebna je osobna iskaznica ili putovnica. Osobni dokumenti moraju biti važeći!

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
24.07.2020-30.07.2020

1390.00 kn

Trajanje putovanja: 5 dana
Korisne informacije
Hotel Čingo moderan je obiteljski hotel koji se nalazi neposredno u centru grada, a svega 300m od javne gradske plaže. Isključivo je bitna napomena da se hotel nalazi na 100m od ugibališta gradskog prijevoza s kojim možete istraživati Ohrid u potpunosti. Doručak je buffet (kontinentalni, domaći) uz besplatnu kavu, sokove i vodu. Preko puta hotela nalazi se gradska pijaca a u samoj blizini mnogi poznati restorani domaće i tradicionalne hrane.