LJETOVANJE: OHRID U HOTELU***

LJETOVANJE: OHRID U HOTELU***

OHRID je grad na jugozapadu Republike Sjeverne Makedonije. Grad se nalazi na obali jednog od četiri najstarija jezera na svijetu – OHRIDSKOG JEZERA, pravog bisera Makedonije. Danas je Ohrid poznati europski turistički grad u kojemu ćete se osjećati i više nego ugodno.Pristupačne cijene, srdačni domaćini i prekrasan ambijent očuvat će Vaša sjećanja na Makedoniju. Upustite se u priču o Ohridu s nama!

HOTEL „ČINGO“ 3* je obiteljski hotel koji se nalazi u samom centru Starog grada. Povoljna lokacija je dodatan plus u korištenju slobodnih dana. Preko puta hotela nalazi se poznata ohridska tržnica, te mnogi tradicionalni restorani.

POLOŽAJ: Hotel modernog tipa, smješten 300 m od gradske plaže, a 50m od samoga centra

SADRŽAJI: recepcija 0-24h, klimatizirani restoran

SOBE: dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe sadrže kupaonicu (tuš, WC), telefon, mini hladnjak, klimatizaciju.

USLUGA: noćenje s buffet doručkom (kontinentalni, tradicionalni)

Polasci: Osijek, Đakovo, Sl. Brod u večernjim satima 24.07.2020. (petak)

Cijena od 1.690,00 kn odnosi se na polazak iz Osijeka i Đakova. Mogućnost polaska je i iz Slavonskog Broda. Doplata za polazak iz Sl. Broda iznosi 100,00 kn po osobi.

POSEBNI POPUSTI: DJECA DO 12 GODINA - 990,00 kn!

Cijena aranžmana uključuje: PRIJEVOZ TURISTIČKIM AUTOBUSOM (TV, KLIMA)*, TURISTIČKOG PRATITELJA TIJEKOM PUTOVANJA, 7 NOĆENJA S DORUČKOM U HOTELU ČINGO 3*, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

• Prema Zakonu o pružanju turističkih usluga u Republici Hrvatskoj, putnička agencija STARLINE dužna Vam je ponuditi dodatno putno osiguranje. Cijena dodatnog osiguranja (od nezgode) iznosi 100,00 kn po osobi.

PRIJAVA se izvršava putem maila na info@starline-agencija.hr ili pozivom na broj 031 200 325. Podaci za prijavu: IME I PREZIME putnika, BROJ OSOBNE ISKAZNICE, DATUM ROĐENJA, KONTAKT BROJ,KONTAKT E-MAIL ADRESA.

UVJETI PLAĆANJA: Po rezervaciji se uplaćuje 30% cjelokupnog iznosa. (400,00 kn po osobi). Ostatak mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Cijena od 1.690 KN odnosi se na gotovinsko plaćanje (osobnim dolaskom u poslovnici ili putem Internet bankarstva ili opće uplatnice). Za kartično plaćanje cijena se uvećava za 8% i iznosi 1.830 KN. Moguće je plaćanje na rate (do 6 rata) VISA PREMIUM, MASTERCARD I MAESTRO KARTICAMA Pbz grupacije.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
24.07.2020-01.08.2020

1690.00 kn

Trajanje putovanja: 7 dana
Korisne informacije
Hotel Čingo moderan je obiteljski hotel koji se nalazi neposredno u centru grada, a svega 300m od javne gradske plaže. Isključivo je bitna napomena da se hotel nalazi na 100m od ugibališta gradskog prijevoza s kojim možete istraživati Ohrid u potpunosti. Doručak je buffet (kontinentalni, domaći) uz besplatnu kavu, sokove i vodu. Preko puta hotela nalazi se gradska pijaca a u samoj blizini mnogi poznati restorani domaće i tradicionalne hrane.