PRVI DAN (14.11.2020.) | OSIJEK – SARAJEVO Polazak u 05:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca, 05:30 sati iz Đakova. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe preko Doboja, Zenice i dalje do Sarajeva. Po dolasku slijedi grada – VIJEĆNICA – SEBILJ ČESMA – BAŠČARŠIJA – BEGOVA DŽAMIJA – KATEDRALA – VJEČNA VATRA… Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak u jednoj od ćevapdžinica ili piterija. Odlazak prema hotelu. Smještaj u sobe. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

DRUGI DAN (15.11.2020.) | SARAJEVO – OSIJEK Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema Vrelu Bosne, omiljenom izletištu Sarajlija ali i mnogih turista. Slijedi polusatna pauza za kavu ili uživanje u prirodnim obilježjima. Nastavak vožnje prema centru grada. Predlažemo odlazak na planinu Trebević i vožnju žičarom uz prekrasne poglede na grad. Za one koji žele ostati u gradu predlažemo shopping ili uživanje u slasticama. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: Ulaznica za vrelo Bosne – 8 KN, vožnja žičarom do Trebevića – 80,00 KN, dodatno putno osiguranje – 40,00 kn; individualni troškovi

UPLATA AKONTACIJE OD 30% SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 370,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 400,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje je potrebna osobna iskaznica ili putovnica. PCR test nije potreban za ulazak u BiH.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn

Trajanje putovanja: dana
Korisne informacije
Za ulazak u BiH nije potreban PCR test niti samoizolacija!