OPATIJA I RIJEKA

OPATIJA I RIJEKA

PRVI DAN (12.12.2020.) | OSIJEK – OPATIJA - Polazak u 05:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca, 05:30 sati iz Đakova. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe preko Zagreba, Karlovca i dalje autocestom do OPATIJE, bisera Jadrana i prvu hrvatsku turističku destinaciju. Slijedi šetnja Opatijom – LUNGO MARE – DJEVOJKA S GALEBOM – VILLA ANGIOLINA. Slobodno vrijeme za kavu i okrjepu. Dolazak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme za odlazak na advent ili uživanje u hotelskom bazenu. Noćenje.

DRUGI DAN (13.12.2020.) | OPATIJA – RIJEKA - TRSAT – OSIJEK Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Rijeci, prekrasnog grada na Kvarneru. Po dolasku idemo u šetnju gradom - KORZO - KATEDRALA SV. VIDA - POMORSKI I POVIJESNI MUZEJ - ZGRADA KAZALIŠTA. Slobodno vrijeme za uživanje i posjet adventskim sajmovima. U poslijepodnevnim satima odlazimo ka Trsatu koji je nekada imao obrambeni značaj, a danas je pravi užitak za turiste. Slobodno vrijeme za šetnju Trsatom i uživanje u adventu. Polazak prema Osijeku je u ranijim večernjim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, 1 polupansion u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

Doplata za jednokrevetnu sobu - 250 kn

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi

UPLATA AKONTACIJE OD 30% SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 660,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 715,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja Star Line putničke agencije.

FOTOGRAFIJE: visitopatija.hr / rijekaadvent.hr

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
12.12.2020-13.12.2020

660.00 kn

Trajanje putovanja: 2 dana
Korisne informacije
U slučaju otkaza putovanja, vraćamo novac!