SVETI MARTIN NA MURI - ČAKOVEC - VARAŽDIN

SVETI MARTIN NA MURI - ČAKOVEC - VARAŽDIN

PRVI DAN (28.11.2020.) | OSIJEK – ŽABNIK – SVETI MARTIN NA MURI Polazak u 06:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena stajanja radi odmora do Žabnika. Na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, kraj malog naselja Žabnik, rijeka Mura okreće impresivno kolo drvenog riječnog mlina, jedinog plovećeg riječnog mlina u Hrvatskoj. Žubor vode i škripa kamenog žrvnja vraćaju posjetitelje u davnu 1902. godinu kada je prvi put samljeveno brašno na tom plutajućem „starcu“. Mlinarenje na Muri bilo je izrazito razvijeno početkom 20. stoljeća (tada je, na samo četrdesetak kilometara bilo smješteno čak 90 mlinova) iako prvi podaci o mlinovima na ovom području sežu u daleku prošlost. Radi se o antičkim izvorima starim preko 2000. godina… Nažalost, kotač vremena pregazio je ovaj jedinstveni arhitektonski oblik i stari zanat pa je sredinom osamdesetih godina zapečaćena sudbina i posljednjem riječnom mlinu koji se nalazio upravo u Žabniku. Moguća je i vožnja skelom na Muri. Polazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe – kupanje, wellness, fitness. Noćenje.

DRUGI DAN (29.11.2020.) | SVETI MARTIN NA MURI – ČAKOVEC – VARAŽDIN – OSIJEK Doručak. Odjava iz hotela u 11:00 sati. Odlazak prema Čakovcu, gradu Zrinskih. Odlazimo u kraću šetnju gradom. Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. Nastavak vožnje prema Varaždinu. Razgled Stare barokne jezgre. Pauza za kavu i fotografiranje. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja puta.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, razglede prema programu, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, 1 noćenje s doručkom u Lifeclass termama Sveti Martin u dvokrevetnim sobama (neograničena pića uz doručak (čaj, kava), noćno kupanje u The Temple of Life, noćno kupanje do 23 sata, WiFi, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje), boravišna pristojba, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: Ulaznica za Mlin na Muri – 20 kn, vožnja skelom – 5 kn, polupansion – 110 kn, individualni troškovi (pića uz obroke, mini bar, saune, masaže…), jednokrevetna soba – 190 kn

UPLATA AKONTACIJE OD 30% SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 540,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 585,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja Star Line putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
28.11.2020-29.11.2020

540.00 kn

Trajanje putovanja: 2 dana
Korisne informacije
U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, vraćamo novac!