NERETVANSKA BAJKA

NERETVANSKA BAJKA

PRVI DAN (14.10.2021.) – Polazak u 23:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Mogućnost ukrcaja putnika u Đakovu. Slijedi ugodna vožnja modernim turističkim autobusom kroz Doboj, Zenicu, Sarajevo i dalje Hercegovinom uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe.

DRUGI DAN (15.10.2021.) – Dolazak u STON u prijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi obilazak STONSKIH ZIDINA (uz doplatu), koje su, nakon kineskog zida, najdulji sačuvani fortifikacijski sustav na svijetu i poznata turistička atrakcija. Kraće slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Nastavak vožnje do hotela. Slijedi prijava u sobe i vrijeme za osobni odmor. Mogućnost kupanja u bazenu. Večera.

TREĆI DAN (16.10.2021.) – Doručak. Odlazak autobusom na razgled najpoznatijeg grada u Lijepoj našoj – DUBROVNIKA. Sastanak s lokalnim vodičem i odlazak u šetnju srednjovjekovnog dragulja koji po UNESCO zaštitom predstavlja pravi biser Jadrana. Slijedi razgled grada - Pile – Stradun –– Orlandov stup- crkva sv. Vlaha s raskošnim baroknim oltarima– katedrala s relikvijama sv. Vlahe – palača Sponza – dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – samostan Male Braće – Revelin… Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekog od fantastičnih muzeja.. a u nastavku predlažemo odlazak žičarom na planinu Srđ s koje se pruža predivan pogled na grad. Za aktivnije postoji opcija odlaska pješice. Slobodno vrijeme za individualne programe, ručak, kupnju suvenira. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Večera. Noćenje.

ČETVRTI DAN (17.10.2021.) – Doručak. Odjava iz hotela. Slijedi vožnja prema Metkoviću, smještenom u dolini Neretve. Kraj je to nedirnute prirode, savršeni labirint neretvanskih kanala okićenih prekrasnim lopočima, koji krije staništa jedinstvenih primjeraka ptica zamaskiranih šašom i trskom te na kraju tajnu potopljenog grada, jezero Kuti. Predlažemo uz doplatu izlet uz ručak - vožnja deltom Neretve u tradicionalnoj neretvanskoj lađi je jedinstveni doživljaj. Uz panoramsku vožnju Neretvom na lađi možete uživati u posluženoj rakijici, kolačićima i voću. Po povratku slijedi ručak uz piće u konobi. Za one koji ne žele sudjelovati u izletu slobodno vrijeme u Opuzenu. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima nakon ručka. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

UKLJUČENO: prijevoz turističkim autobusom prema programu, voditelja putovanja, 2 polupansiona u hotelu 3*/4* u okolici Dubrovnika, turistička pristojba u hotelu, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine

DOPLATA: ulaznica za STONSKE ZIDINE – 50,00 KN; program plovidbe Neretvom, glazbu, ručak i 3 kg mandarina po osobi – 210,00 kn, ulaznica za Dubrovačke zidine – informacija u završnoj obavijesti, povratna vožnja žičarom – 170,00 kn (odrasli); 60,00 kn (djeca), ostali osobni troškovi

DOPLATA JE JEDNOKREVETNU SOBU – 500,00 KN

PLAĆANJE: Plaćanje akontacije se izvršava u roku 5 dana od rezervacije u iznosu od 30%. U suprotnom, ista se otkazuje. Ostatak iznosa mora biti uplaćen do 01.10.2021. po navedenom cjeniku. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR00, poziv na broj 14102021 i opis DUBROVNIK+ prezime putnika ili osobnim dolaskom u poslovnicu na adresu Hrvatske Republike 19a, Osijek.

*U cijenu od 1.150,00 kn je uključen gotovinski popust 8%. Za plaćanje putem POS aparata, kartičnim putem na rate, cijena se uvećava za 8%. Plaćanje je moguće izvršiti na 6 rata bez kamata za kartice VISA, MASTER I MAESTRO (PBZ grupacije).

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koji se nalaze na web stranici.

Informacije: Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

Minimalan broj putnika: 35

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
14.10.2021-17.10.2021

1150.00 kn

Trajanje putovanja: 4 dana
Korisne informacije