PRVI DAN (12.02.2022.) - Polazak u 04:00h sa Zrinjevca (Ulica Zrinjevac 1), iz Osijeka. Ugodna vožnja preko Đakova, Doboja i Zenice do SARAJEVA. Slijedi razgled grada uz stručno vodstvo: BAŠČARŠIJA, BEGOVA DŽAMIJA, SARAČI, KATEDRALA SRCA ISUSOVA, FERHADIJA, VJEČNA VATRA… Slobodno vrijeme za osobne programe i kušanje poznatih delicija Bosne i Hercegovine. Polazak prema hotelu u 16:00h. Slobodno vrijeme za osobne programe, uživanje u bazenu, wellnessu i ostalim sadržajima hotela. Noćenje. FAKULTATIVA: Mogućnost odlaska na GALA VEČERU povodom Valentinova uz živu glazbu i zabavu do jutarnjih sati – uz doplatu.

DRUGI DAN (13.02.2022.) - Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema gradu i/ili prema Jahorini (uz prethodnu najavu), Olimpijskoj planini koja svim turistima nudi mogućnost uživanja u zimskim čarolijama. Za sve koji ne žele na Jahorinu slijedi slobodan dan u Sarajevu i mogućnost odlaska na AVAZOV TORANJ ili neku od drugih znamenitosti grada. Polazak s Jahorine je u 16:00h, a iz Sarajeva u 16:30h.

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE, 1 NOĆENJE S DORUČKOM U HOTELU 4*/5* U SARAJEVU NA ILIDŽI

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…), DODATNO PUTNO OSIGURANJE – 50 kn po osobi, OPREMA ZA SKIJANJE I/ILI SANJKANJE – prema službenom cjeniku OC Jahorina: https://www.jahorina.org/info/skipass.php, DOPLATA ZA POLUPANSION I GLAZBU UŽIVO – 100,00 KN PO OSOBI

NAPOMENA! Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Bosnu i Hercegovinu na službenim stranicama MVEP-a.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard

Za plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Starline putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn

Trajanje putovanja: dana
Korisne informacije