MINI BALKAN TURA

MINI BALKAN TURA

DUBROVNIK – BUDVA – KOTOR – PERAST – PORTO MONTENEGRO- MOSTAR 4 dana autobusom

PRVI DAN, 15.04.2022. - Polazak iz OSIJEKA (Zrinjevac) u 21:00 sati. Ugodna vožnja preko G.P. SVILAJ i dalje BOSNOM i HERCEGOVINOM uz usputna zaustavljanja za odmor i okrjepu.

DRUGI DAN, 16.04.2022. - Nastavak vožnje HRVATSKOM obalom do BISERA MEDITERANA – DUBROVNIKA. Dolazak u jutarnjim satima, sastanak s lokalnim vodičem, polazak na razgled GRADA KAMENA I SVJETLOSTI; PILE, STRADUN, CRKVA SV. VLAHA, ONOFRIJEVA FONTANA, SAMOSTAN MALE BRAĆE, KNEŽEV DVOR, PALAČA SPONZA, STARA LUKA, DOMINIKANSKI SAMOSTAN… Slijedi slobodno vrijeme za osobne potrebe, individualne razglede…. Nastavak putovanja, panoramska vožnja CRNOGORSKOM OBALOM preko HERCEG NOVOG do mjesta KAMENARI. Ukrcaj na trajekt, kraća plovidba VERIGAMA, najužim dijelom BOKOKOTORSKOG ZALJEVA. Nastavak vožnje do BUDVE, jednog od najstarijih naselja na JADRANU, BISERA CRNOGORSKOG TURIZMA. Po dolasku smještaj u hotel, odmor i osvježenje u sobama. Ostatak dana slobodan za osobne potrebe. U večernjim satima razgled BUDVE, 2500 GODINA STAROG GRADA; MARINA, URBANI CENTAR… Dolazak do STAROG GRADA, razgled PILONA, GRADSKIH ZIDINA I VRATA, KATEDRALE SV. IVANA, CRKVE SANTA MARIA IN PUNTA, CITADELE… Slijedi slobodno vrijeme za osobne potrebe, individualnu večeru… Noćenje.

TREĆI DAN, 17.04.2022. - SRETAN USKRS! Uskršnji doručak u hotelu. Slobodan dan za individualno uživanje u BUDVI, ili (PREPORUČAMO!!) polazak na CJELODNEVNI IZLET U ZALJEV HRVATSKIH SVETACA! Prvi na našem putu je KOTOR, stari grad okružen zidinama i utvrdama koji je uvršten na UNESCO LISTU SVJETSKE KULTURNE BAŠTINE. Smješten u podnožju LOVĆENA, ovaj grad bogate kulturne tradicije i sigurna luka za pomorce jedan je od najbolje očuvanih lokaliteta na Mediteranu. Obilazak i razgled u pratnji stručnog lokalnog vodiča; GRADSKE ZIDINE, GLAVNA GRADSKA VRATA, STARA GRADSKA JEZGRA, KATEDRALA I TRG SV. TRIPUNA, CRKVA SV. NIKOLE, CRKVA GOSPE OD ZDRAVLJA, KNEŽEVA PALAČA, NAPOLEONOVO KAZALIŠTE… Nakon razgleda slobodno vrijeme za okrjepu, osobne potrebe… Put nastavljamo do PERASTA, BAROKNOG BISERA BOKE KOTORSKE. Po dolasku ukrcaj na BRODICE, kraća plovidba do otočića GOSPE OD ŠKRPJELA stvorenog od strane čuvenih BOKELJSKIH MORNARA koji su tijekom 250g. polagali kamenje u more u znak zahvalnosti GOSPI ZAŠTITNICI. Posjet CRKVI I MUZEJU GOSPE OD ŠKRPJELA, prilika za fotografiranje, osobne potrebe… Povratak brodicom na kopno, nastavak vožnje do TIVTA. Odlazak u PORTO MONTENEGRO – impozantnu i mondenu, NAJLUKSUZNIJU MARINU NA JADRANU. Šetnja uz razgled ULTRALUKSUZNOG KOMPLEKSA MARINE, HOTELA, APARTMANSKOG NASELJA, POSLOVNE I SHOPPING ZONE… Slobodno vrijeme za okrjepu te povratak u BUDVU. Ostatak dana slobodan za osobne potrebe. Noćenje.

ČETVRTI DAN, 18.04.2022. - Doručak. Odjava iz hotela, polazak put HERCEGOVINE. Ugodna vožnja do MOSTARA. Po dolasku polazak na razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča; BULEVAR, FRANJEVAČKA CRKVA I SAMOSTAN SVETOG PETRA, ZVONIK MIRA, SINAGOGA, KRIVA ĆUPRIJA, NEZIR AGINA DŽAMIJA, TABAČICA DŽAMIJA, TURSKA KUPELJ I MUZEJ HAMAMA… Dolazak do čuvenog STAROG MOSTA; razgled, fotografiranje te nastavak razgleda; ĆEJVAN, ĆEHAJINA DŽAMIJA, KOSKI MEHMED PAŠINA DŽAMIJA, SAHAT KULA, EVANGELISTIČKA CRKVA, KARADŽOZBEGOVA DŽAMIJA. Nakon razgleda povratak do KUJUNDŽILUKA, starogradskog BAZARA; slobodno vrijeme za osobne potrebe, objed u nekoj od brojnih ČEVABDŽINICA, AŠČINICA… Polazak put OSIJEKA. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor i okrjepu. Predviđen dolazak u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz udobnim autobusom visoke turističke klase, usluge stručnog turističkog pratitelja, usluge stručnih lokalnih vodiča prilikom obilazaka Dubrovnika i Mostara, razglede prema programu, DVA NOĆENJA S DORUČKOM U HOTELU S 3* U BUDVI (dvo i trokrevetne sobe), osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje aranžmana, troškove organizacije i rezervacije.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za lokalitete i/ili interijere koji se prema programu putovanja mogu posjetiti, fakultativne izlete, boravišnu pristojbu i osiguranje u hotelu.

OBAVEZNA DOPLATA NA LICU MJESTA: boravišna pristojba i osiguranje gosta 3,00 €/osoba/2 noćenja

FAKULTATIVNE DOPLATE: • CJELODNEVNI IZLET ZALJEV HRVATSKIH SVETACA: 25,00 € • (OBAVEZNA REZERVACIJA PRILIKOM PRIJAVE, PLAĆANJE NA LICU MJESTA.) Izlet će biti reačiziran uz minimalno 20 prijavljenih putnika. Uključuje prijevoz autobusom, usluge stručnog turističkog pratitelja, stručnog lokalnog vodiča, gradsku pristojbu u Kotoru, prijevoz brodicom do/od Gospe od Škrpjela, ulaznicu za crkvu i muzej Gospe od Škrpjela

DOPLATA ZA JEDNKREVETNU SOBU: 220,00 kn

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Ostatak uplate mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard do 6 rata bez kamata (PBZ grupacija). Plaćanjem na rate preko POS aparata (provlaćenje kartice) cijena se uvećava za 8%.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Crnu Gori te BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Starline putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac. SLUŽBENA STRANICA O INFORMACIJAMA VEZANIM UZ COVID POTVRDE: https://www.covidodgovor.me/me/putovanja

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
15.04.2022-18.04.2022

990.00 kn

Trajanje putovanja: 4 dana
Korisne informacije