PARALIA, GRČKA

PARALIA, GRČKA

PARALIA je malo turističko mjesto koje se nalazi na SJEVERU GRČKE. Smještena je u podnožju planine OLIMP, na udaljenosti od 70km od drugog najvećeg grčkog grada SOLUNA i na 6km od KATERINIJA. Izuzetno je popularno ljetovalište zbog prekrasnih PJEŠČANIH PLAŽA. Osim mogućnosti odličnog provoda za mlade, idealna je i za obitelji jer se plićak na pjeskovitoj plaži prostire i do 50m.

HOTEL „RG STATUS“ (2*; www.rgstatushotel.gr) je NOVOOTVORENI, moderni obiteljski hotel smješten u srcu Paralije, 300 m od dugačke pjeskovite plaže, 100 m od centra mjesta, u neposrednoj blizini brojnih trgovina, restorana, barova… Recepcija hotela dostupna je 0-24h.

SOBE: u ponudi su DVO I TROKREVETNE SOBE. Svaka soba sadrži TV/SAT, KLIMA UREĐAJ, elegantno uređenu kupaonicu s tuš kabinom, MINI HLADNJAK, telefon i BALKON.

USLUGA: noćenje i BUFFET DORUČAK

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz udobnim turističkim autobusom (razglas, video monitori, klima uređaj) na relaciji OSIJEK – PARALIA – OSIJEK, 7 NOĆENJA S BUFFET DORUČKOM U HOTELU “RG STATUS” (dvokrevetne i trokrevetne sobe), turističkog pratitelja putovanja, zakonsku jamčevinu aranžmana, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije.

POPUSTI: djeca do 2g. (bez ležaja u hotelu) plaćaju 500,00 kn • djeca 2 do 8 godina (uz dvoje odraslih, na 3. ležaju u trokrevetnoj sobi) plaćaju 1.000,00 kn • Maksimalna popunjenost trokrevetne sobe: dvije odrasle osobe i maksimalno dvoje djece do 8g. koja dijele treći ležaj • Djeca starija od 8g. plaćaju punu cijenu

ODBITAK ZA VLASTITI PRIJEVOZ: 250,00 kn

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 1.500,00 kn

OBAVEZNA DOPLATA ZA BORAVIŠNU PRISTOJBU (NA LICU MJESTA): 10,00 € (samo stariji od 18g.)

PREPORUČAMO UPLATU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA TE OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA!! (detaljne informacije prilikom prijave)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Ostatak uplate mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard uz povećanje cijene od 8%

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Grčku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Star line putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
23.07.2022-30.07.2022

2250.00 kn

Trajanje putovanja: 7 dana
Korisne informacije