PARALIA je malo turističko mjesto koje se nalazi na SJEVERU GRČKE. Smještena je u podnožju planine OLIMP, na udaljenosti od 70km od drugog najvećeg grčkog grada SOLUNA i na 6km od KATERINIJA. Izuzetno je popularno ljetovalište zbog prekrasnih PJEŠČANIH PLAŽA. Osim mogućnosti odličnog provoda za mlade, idealna je i za obitelji jer se plićak na pjeskovitoj plaži prostire i do 50m.

HOTEL „RG STATUS“ (3*; www.rgstatushotel.gr) je NOVOOTVORENI, moderni obiteljski hotel smješten u srcu Paralije, 300 m od dugačke pjeskovite plaže, 100 m od centra mjesta, u neposrednoj blizini brojnih trgovina, restorana, barova… Recepcija hotela dostupna je 0-24h.

SOBE: u ponudi su DVO I TROKREVETNE SOBE. Svaka soba sadrži TV/SAT, KLIMA UREĐAJ, elegantno uređenu kupaonicu s tuš kabinom, MINI HLADNJAK, telefon i BALKON.

USLUGA: noćenje i BUFFET DORUČAK

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz udobnim turističkim autobusom (razglas, video monitori, klima uređaj) na relaciji OSIJEK – PARALIA – OSIJEK, 7 NOĆENJA S BUFFET DORUČKOM U HOTELU “RG STATUS” (dvokrevetne i trokrevetne sobe), turističkog pratitelja putovanja, zakonsku jamčevinu aranžmana, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije.

POPUSTI: djeca do 2g. (bez ležaja u hotelu) plaćaju 100€ • djeca 2 do 8 godina (uz dvoje odraslih, na 3. ležaju u trokrevetnoj sobi) plaćaju 199€ • Maksimalna popunjenost trokrevetne sobe: dvije odrasle osobe i maksimalno dvoje djece do 8g. koja dijele treći ležaj • Djeca starija od 8g. plaćaju punu cijenu

ODBITAK ZA VLASTITI PRIJEVOZ: 45€

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 160€

PREPORUČAMO UPLATU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA TE OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA!! (detaljne informacije prilikom prijave)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Ostatak uplate mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard uz povećanje cijene od 8%

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Grčku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

FM CIJENA za rezervacije do 31.03.2023. - 349€

Redovna cijena - 379€

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA Sukladno čl.6. st.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN br. 130/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21) obavještavamo korisnike usluga da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitka prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte i to: Na adresu - Star line prijevoznički obrt, Osijek, Hrvatske Republike 19a - e-mail adresu – agencija.starline@gmail.com ili - upisom prigovora u Evidenciju prigovora u prostoru putničke agencije. Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn

Trajanje putovanja: dana
Korisne informacije