OHRID

OHRID

OHRID je grad na jugozapadu Republike Makedonije, na obali jednog od četiri najstarija jezera na svijetu – OHRIDSKOG JEZERA, pravog BISERA MAKEDONIJE. Danas je Ohrid poznati EUROPSKI TURISTIČKI GRAD u kojemu ćete se osjećati i više nego ugodno. PRISTUPAČNE CIJENE, SRDAČNI DOMAĆINI i prekrasan ambijent očuvat će Vaša sjećanja na Makedoniju. Upustite se u priču o Ohridu, LJETUJTE S NAMA

HOTEL „CINGO“ (3*; www.hotelcingo.com.mk) je obiteljski hotel koji se nalazi u STROGOM CENTRU STAROG GRADA, u neposrednoj blizni glavne tržnice te PJEŠAČKE ZONE s brojnim trgovinama, restoranima, barovima… Udaljen je 300m od OHRIDSKOG JEZERA, a do prekrasnih OHRIDSKIH PLAŽA možete doći 15 minutnom šetnjom…

SOBE: u ponudi su DVO I TROKREVETNE SOBE (IZNIMNO I VIŠEKREVETNE, OBITELJSKE). Svaka soba sadrži TV/SAT, KLIMA UREĐAJ, kupaonicu s tuš kabinom ili kadom, MINI HLADNJAK, telefon i besplatan WiFi.

USLUGA: noćenje i BUFFET DORUČAK

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz udobnim turističkim autobusom (razglas, video monitori, WC, klima uređaj) na relaciji OSIJEK-OHRID-OSIJEK, 7 NOĆENJA S BUFFET DORUČKOM U HOTELU “CINGO” (dvokrevetne i trokrevetne sobe, iznimno višekrevetne/obiteljske), turističkog pratitelja putovanja, zakonsku jamčevinu aranžmana, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije.

POPUSTI: djeca do 7g. (bez ležaja u hotelu) plaćaju 500,00 kn • djeca 7 do 12 godina (uz minimalno dvoje odraslih, u trokrevetnoj ili obiteljskoj sobi) plaćaju 1.490,00 kn • Djeca starija od 12g. plaćaju punu cijenu

ODBITAK ZA VLASTITI PRIJEVOZ: 200,00 kn

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 950,00 kn

PREPORUČAMO UPLATU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA TE OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA!! (detaljne informacije prilikom prijave)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Ostatak uplate mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard uz povećanje cijene od 8%

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Makedoniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Star line putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
28.07.2022-04.08.2022

1999.00 kn

Trajanje putovanja: 7 dana
Korisne informacije