BUDVA

BUDVA

Lokacija: Hotel Park*** se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada je udaljen 15 minuta laganog hoda. Hotel je renoviran 2017. godine. Raspolaže sa 118 soba.

Plaža: Hotel je lociran na 50m od Slovenske plaže.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi bar, restoran, ljetni vrt, parking hotela, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu..

Sobe: Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Economy sobe su u prizemlju I nemaju terasu. - 1/2 soba- dva odvojena ležaja - 1/2+1 soba – dva odvojena ležaja I fotelja na razvlačenje - 1/3 soba – tri odvojena ležaja. Standard sobe su na katu i okrenute su ka moru ili brdu. Sobe okrenute prema moru imaju terasu. - 1/2 soba – francuski ležaj - 1/2+1 soba – francuski ležaj I fotelja na razvlačenje - 1/3 soba – francuski ležaj I klasičan krevet. Sobe ka brdu imaju francuski balkon. - 1/2 soba – dva odvojena ležaja - 1/3 soba – tri odvojena ležaja Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini frižider i WiFi.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak - buffet, večera - buffet ili meni.)

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz na relaciji Osijek - Budva - Osijek; 6 polupansiona u hotelu Park 3* (doručak - večera); urističkog pratitelja putovanja, zakonsku jamčevinu aranžmana, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije.

OBAVEZNA DOPLATA NA LICU MJESTA: boravišna pristojba i osiguranje 1,50 € po osobi i noćenju - plaća se na licu mjesta!

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 50%

POPUSTI: • dijete do 6g. GRATIS, BEZ LEŽAJA • drugo dijete do 6g. (bez ležaja) 50% popusta • djeca 6-14g. (s vlastitim ležajem) 50% popusta • stariji od 14g. na trećem ležaju u 1/2+1 sobi 30% popusta

PREPORUČAMO UPLATU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA TE OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA!! (detaljne informacije prilikom prijave)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Ostatak uplate mora biti uplaćen najkasnije do 7 dana prije putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard uz povećanje cijene od 8%

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Crnu Goru nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

COVID INFORMACIJE: Svaki putnik je dužan informirati se o uvjetima prelaska granice tijekom pandemije COVID-19. Na službenim stranicama www.mvep.hr ili države u koju se putuje, nalaze se svi potrebni detalje te sve informacije vezane uz uvjete (testovi, digitalni certifikati i slično.) Star line putnička agencija nije odgovorna za ne informiranost putnika tijekom prijave na izlet. U slučaju rigoroznih mjera poput obveznih samoizolacija ili testiranja za svakoga putnika a uvjetovane od strane Stožera, agencija u potpunosti vraća novac.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
29.07.2022-04.08.2022
05.08.2022-11.08.2022

2795.00 kn

Trajanje putovanja: 7 dana
Korisne informacije
Cijena od 2.795,00 kn je FM cijena i vrijedi do 31.06.2022. godine. Od 01.07.2022. cijena je redovna te iznosi 2.995,00 kn po osobi.