MALDIVI, svakodnevni polasci iz Zagreba

MALDIVI, svakodnevni polasci iz Zagreba

1. dan, Zagreb – Doha Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb u 16.05 sati za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dohu u 23:35 sati po lokalnom vremenu.

2. dan, Doha – Maldivi (otok Male) Nastavak putovanja u 2.10 sati na liniji QR672 (Qatar Airways). Dolazak na otok Male na kojem se nalazi glavna zračna luka na Maldivima u 9.00 sati. Organizirani prijevoz brzim brodom i/ili hidroavionom do izabranog hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.-7. dan, Maldivi Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja prema usluzi po izboru. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete tijekom boravka na Maldivima.

8. dan, Maldivi – Doha Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku (do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela). Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 20.10 sati na liniji QR675 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 23.20 sati.

9. dan, Doha – Zagreb Nastavak leta za Zagreb u 2:00 sati na liniji QR215 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 sati.

Smještaj:

The Bearfoot Eco Hotel 4* 7.990 kn / 1.061€ Noćenje/doručak

Sun Island Resort 4* 9.490 kn / 1.775€ Polupansion

Royal Island 4* 10.690 kn / 1.419€ Polupansion

Važna napomena: Sve navedene cijene su informativne, kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi o raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni programi su prijedlozi aranžmana za Vaše putovanje unutar kojih možemo sukladno Vašim željama dodavati ili oduzimati noćenja. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita. Jednokrevetna soba na upit.

Cijena uključuje: – prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema rasporedu letova navedenom u programu putovanja – transfer od zračne luke Male do odabranog resorta i natrag (brzi brod i/ili hidroavion) – smještaj u odabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s navedenom uslugom na Maldivima (mogućnost nadoplate za polupansion, puni pansion ili all inclusive – na upit) – jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: – zrakoplovne pristojbe 2.990 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije) – dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno – putna osiguranja.

VIZA: potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
12.09.2022-28.04.2023

7990.00 kn

Trajanje putovanja: 9 dana
Korisne informacije