VALENTINOVO U SARAJEVU

VALENTINOVO U SARAJEVU

Vrijednost više: POLUPNASION UZ ŽIVU GLAZBU!

PRVI DAN (10.02.2024.) - Polazak u 05:00h sa Zrinjevca, iz Osijeka. Ugodna vožnja preko Đakova, Svilaja, Doboja i Zenice do SARAJEVA. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, poznati i kao spoj Istanbula i Beča, „Europski Jeruzalem“ i grad multikulturalnosti. Dolazak se očekuje u prijepodnevnim satima, a odmah odlazimo na razgled grada: BAŠČARŠIJA, BEGOVA DŽAMIJA, SARAČI, KATEDRALA SRCA ISUSOVA, FERHADIJA, VJEČNA VATRA. Nakon šetnje gradom slijedi slobodno vrijeme za ručak i uživanje u gradu. Polazak prema hotelu je u poslijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi prijava u sobe i mogućnost odlaska na bazen i korištenje wellness i spa usluga. U večernjim satima slijedi večera uz živu glazbu u restoranu hotela. Zabava do dugo u noć. Noćenje.

DRUGI DAN (11.02.2024.) - Doručak. Odjava iz hotela i polazak na razgled VRELA BOSNE, poznatog izletišta među Sarajlijama. Slijedi vrijeme za jutarnju kavu i fotografiranje. Nastavak vožnje prema centru grada i slobodno vrijeme za ručak i uživanje u nedjeljnoj šetnji gradom. Preporučamo kušanje tradicionalnih jela i slastica. U dogovoreno vrijeme krećemo prema AVAZOVOM TORNJU, jednoj od najviših točaka u gradu s kojeg se pruža prekrasan pogled na Sarajevsku kotlinu. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom iz Osijeka do Sarajeva i nazad, 1 polupansion u hotelu Hollywood 4* uz wellness i spa, usluge pratitelja na putovanju, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…), ulaznica za VRELO BOSNE – 3KM, cc. 1.5€, ulaznica za Avazov toranj – 2KM, dodatno putno osiguranje - na upit

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

PODACI ZA PLAĆANJE: IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 10022024, opis Sarajvo + prezime putnika.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA: gotovina, internet bankarstvo

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Bosnu i Hercegovinu nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
10.02.2024-11.02.2024

670.00 kn

Trajanje putovanja: 2 dana
Korisne informacije