Španjolska ljetovanje - Costa Brava i Barcelona

Španjolska ljetovanje - Costa Brava i Barcelona

Putovanje Španjolska ljetovanje - Costa Brava i Barcelona 8 dana avionom 23.07., 30.07., 06.08., 13.08. i 20.08.2024. GARANTIRANI POLASCI!

Predviđeni hotel: Hotel Estela Barcelona Sitges 4*

Sitges je slikoviti obalni gradić na Costa Bravi. Udaljen je samo pola sata vožnje vlakom od Barcelone i ima neke od najboljih plaža u Španjolskoj. Dugo je bio utočište za umjetnike, a danas je poznat po slikovitim plažama, kulturnim festivalima i noćnom životu. Smatra se jednim od omiljenih odredišta za odmor u Španjolskoj još od 19. stoljeća!

1. dan: ZAGREB – BARCELONA – SITGES Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb na katu kod kioska Tiska dva sata prije leta. Let zrakoplovom Croatia Airlines na redovnoj liniji za Barcelonu u 15:20 sati te dolazak u zračnu luku El Prat u Barceloni, planirano u 17:30 sati. Po dolasku organizirani transfer do Sitgesa i smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: SITGES: fakultativni izlet u BARCELONU Doručak. Danas predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Barcelonu (uz doplatu prilikom rezervacije aranžmana, minimum 20 putnika). Panoramski razgled grada našim autobusom u kojem ćete imati prilike doživjeti pravi mediteranski šarm ove katalonske ljepotice: plaza España – Montjuic – Olimpijski stadion – Kolumbov spomenik – Passeig de Gracia, slavna avenija s Gaudijevim kućama – glavni trg Plaza Cataluña – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija. Odlazak s voditeljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim, bajkovitim, mediteranskim vrtovima (ulaznica uključena u cijenu aranžmana). Slijedi odlazak u središte grada i šetnja prema jednoj od najzanimljivijih četvrti starog grada, Born. U toj četvrti se nalazi sjajni muzej Pabla Picassa, preporučujemo posjet u slobodno vrijeme. Šetnju dovršavamo kod poznate Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme možete iskoristiti posjetom najljepše tržnice na svijetu, slavne Boquerije i uživati u tapasima i ostalim delicijama. Povratak u Sitges. Noćenje.

3. dan: SITGES Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje, kupanje, istraživanje grada, obilaske, itd. Noćenje.

4. dan: SITGES Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje, kupanje, istraživanje grada, obilaske, itd. Noćenje.

5. dan: SITGES Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje, kupanje, istraživanje grada, obilaske, itd. Noćenje.

6. dan: SITGES: fakultativni izlet u MONTSERRAT Doručak. Danas predlažemo odlazak na Montserrat, najsvetiju planinu Katalonije i najvažnije katalonsko vjersko sjedište, smješteno 48 km zapadno od Barcelone visoko na „Nazubljenoj planini“ (uz doplatu prilikom rezervacije aranžmana, minimum 20 putnika). Mjesto je to štovanja tzv. „La Morenete“ odnosno Crne Bogorodice, skulpture svetice zaštitnice Katalonije čija se kreacija pripisuje sv. Luki i koju je navodno u Barcelonu dopremio sv. Petar i do dana današnjeg se nalazi u benediktinskom svetištu Mare de Deu de Montserrat, u nadnaravnom stjenovitom pejzažu. Povratak u Sitges. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

7. dan: SITGES Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje, kupanje, istraživanje grada, obilaske, itd. Noćenje.

8. dan: SITGES – BARCELONA – ZAGREB Doručak. Odjava iz soba i smještaj prtljage u za to predviđenu prostoriju. Slobodno vrijeme za osobne programe. U poslijepodnevnim satima transfer za zračnu luku u Barceloni. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu na redovnoj liniji Croatia Airlines u 20:50 sati, slijetanje u Zagreb planirano oko 22:50 sati.

Prijevoznik: Croatia Airlines OU374 ZAGREB 15:20 BARCELONA 17:30 OU375 BARCELONA 20:50 ZAGREB 22:50

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Barcelona – Zagreb, zrakoplovne pristojbe i naknade, uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do max. 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x20 cm), sedam noćenja s doručkom u hotelu 4* u Sitgesu u dvokrevetnoj sobi, voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.) , boravišnu pristojbu od 1,50 EUR po osobi po noćenju (točna obavijest o iznosu boravišne pristojbe bit će objavljena u završnom pismu), izlet autobusom u Barcelonu (uključuje autobusni prijevoz, pratnju voditelja putovanja i ulaznicu za Park Guell): 75 EUR po osobi, 60 EUR djeca do 11,99 godina (min. 20 prijavljenih – prijava i plaćanje prilikom rezervacije putovanja), izlet autobusom u Montserrat (uključuje autobusni prijevoz i pratnju voditelja putovanja): 65 EUR po osobi, 55 EUR djeca do 11,99 godina (min. 20 prijavljenih – prijava i plaćanje prilikom rezervacije putovanja), doplatu za jednokrevetnu sobu: 550 EUR - obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi, putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Popusti · 80% popusta za jedno dijete do 1,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete nema svoje sjedalo u avionu i spava sa dvije odrasle osobe u krevetu, ne plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene · 50% popusta za jedno dijete od 1,99-9,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene · 25% popusta za jedno dijete od 10-17,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe, dijete ima svoje sjedalo u avionu i pomoćni krevet, plaća zrakoplovne pristojbe ako su one posebno naznačene · trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni

Doplate · Mogućnost doplate za povratni priključni let iz Zadra, Dubrovnika i Pule po osobi od 70 EUR ili samo jedan smjer 50 EUR - raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu. · Promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 70 EUR.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 45 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA: gotovina, internet bankarstvo

CIJENA PO OSOBI: FM CIJENA 1.150€; RC 1.110€

Glavni organizator putovanja: 002

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
23.07.2024-30.07.2024
30.07.2024-06.08.2024
06.08.2024-13.08.2024
13.08.2024-20.08.2024
20.08.2024-27.08.2024

0.00 kn

Trajanje putovanja: 8 dana
Korisne informacije