POLAZAK U 05.00H SA AUTOBUSNOG KOLODVORA IZ OSIJEKA (PERON 15). UGODNA VOŽNJA PREKO ZAGREBA DO DVORA TRAKOŠĆAN. SLIJEDI JEDNOSATNA ŠETNJA PREKRASNIM DVOROM UZ KUSTOSA GDJE ĆEMO SE NA TRENUTAK PREPUSTITI POVIJEST. PO ZAVRŠETKU SLIJEDI ŠETNJA JEZEROM. UKRCAJ U AUTOBUS I NASTAVAK VOŽNJE DO VARAŽDINA. PO DOLASKU SLIJEDI ŠETNJA GRADOM – GROBLJE – STARI GRAD – ŽUPNA CRKVA SV. NIKOLE – PALAČA PATAČIĆ – GRADSKI MUZEJ… SLOBODNO VRIJEME ZA UŽIVANJE U GRADU I POZNATIM VARAŽDINSKIM ŠTRUKLIMA. POLAZAK PREMA OSIJEKU U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, ULAZNICU ZA DVORAC TRAKOŠĆAN.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 240,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparta cijena se uvećava za 8% i iznosi 260,00 KN za odrasle i 240,00 KN za djecu do 18 godina.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• CIJENA UKLJUČUJE ULAZNICU!
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.