Polazak u 06:00 sati sa Autobusnog kolodvora (peron 15). Slijedi ugodna vožnja preko Đakova, Slavonskog Broda, Zagreba i Karlovca do najstarijeg nacionalnog parka u RH – PLITVIČKIH JEZERA. Po dolasku slijedi obilazak najvećeg nacionalnog parka gdje ćemo vidjeti zaista prekrasne prizore biljnog i životinjskog svijeta. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 1949. godine, a od 1979. nalaze se pod zaštitom UNESCO baštine. Cijeli park većinski je prekriven šumama, a manji dio travnjacima, dok jezera zauzimaju svega 1% parka. Jezerski sustav se sastoji od 16 imenovanih, manjih i većih jezera, a nalaze se na Gornjim ili na Donjim jezerima. Nakon obilaska slijedi pauza za okrjepu. Po završetku razgleda Plitvičkih jezera slijedi polazak prema Osijeku.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

OBAVEZNA prijava dobi pri rezervaciji! Cijena ulaznice uplaćuje se pri uplati izleta!

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos.

DODATNA DOPLATA: ulaznica za NP Plitvička jezera: 50,00 KN za odrasle, 30,00 KN za studente, 25,00 KN za djecu do 18. godine, djeca do 7 godina ne plaćaju ulaznicu!

Cijena od 200,00 KN + učaznice odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS apart cijena se uvećava za 8% i iznosi 270,00 KN za odrasle, 250,00 KN za studente i 245,00 KN za djecu.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• Potvrdu o uplati nije potrebno slati, osim ako agencija istu ne traži.
• Završno pismo dostavlja se najkasnije 48 sati prije polaska - to je završni dokument koji je potreban za putovanje (sadrži potrebne informacije o polasku, kontakt pratitelja putovanja i sl.)
• Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih sadržaja navedenih u programu na dan formiranja programa.