Polazak u 04:00 sati iz Osijeka sa autobusnog kolodvora (peron 15). Slijedi ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi preko Đakova, Zagreba, Karlovca do jednog od najpoznatijeg Nacionalnog parka KRKA. NP KRKA se nalazi u srednjoj Dalmaciji. Nacionalni park obuhvaća uži pojas gotovo cijelog toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Po dolasku slijedi upoznavanje grupe sa stazom. Pješački razgled rijeke Krke će nas odvesti od Skradina do 44 metra visokog slapa Skradinski buk, poznatog po fantastičnim krškim oblicima i sedrenim slapovima, a između ostalog, njegova je obala prekrasno mjesto za kupanje. Na ovom je mjestu otvorena druga hidroelektrana u svijetu, samo tri dana nakon prve takve izgrađene na slapovima Niagare. Naš ćemo izlet nastaviti vožnjom brodom na otok Visovac kako bismo posjetili poznati franjevački samostan izgrađen 1445. godine. Priča o samostanu svjedoči o burnoj povijesti ovog kraja te ćete više čuti o Turcima, inkunabulama i Domovinskom ratu od lokalnog vodiča. Nakon Visovca, izlet nastavljamo na Roškom slapu. Nakon šetnje oko slapa, s brojnim mlinovima, potocima i malim slapovima, bit će vremena za ručak i kupanje. Moći ćete se diviti bogatom biljnom i životinjskom svijetu kojeg čini više stotina različitih biljnih i životinjskih vrsta. Planinarsko iskustvo nije potrebno pa čak i djeca od 6 godina u pratnji roditelja mogu sudjelovati u izletu. Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, piknik i vodu. U slučaju hladnijeg vremena ponesite odjeću dugih rukava. Povratak prema Osijeku očekuje se u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja grupe.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ulaznica za NP KRKA: 50,00 KN za odrasle, 25,00 KN za djecu do 18. godine, djeca do 7 godina ne plaćaju ulaznicu!

OBAVEZNA prijava dobi pri rezervaciji! Cijena ulaznice uplaćuje se pri uplati izleta!

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Iznos od 275,00 KN odnosi se na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili na račun agencije. U slučaju uplate preko POS aparata cijena se uvećava za 8% i iznosi 300,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Potvrdu o uplati nije potrebno slati. U roku od 48 sati prije putovanja, na e-mail adrese će stići završne obavijesti koje su ujedno i potvrda kupnje izleta / aranžmana.

NAPOMENA: Cijena od 50,00 kn odnosi se na osnovnu ulaznicu te NIJE UKLJUČENA vožnja brodom do Visovca i Roškog Slapa!!!

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna lagana odjeća i udobna obuća.
• Zahtjevnost izleta: 6 / 10