Polazak u 06:00 sati sa Autobusnog kolodvora (peron 15). Slijedi ugodna vožnja preko Đakova, Slavonskog Broda, Zagreba i Karlovca do najstarijeg nacionalnog parka u RH – PLITVIČKIH JEZERA. Po dolasku slijedi obilazak najvećeg nacionalnog parka gdje ćemo vidjeti zaista prekrasne prizore biljnog i životinjskog svijeta. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 1949. godine, a od 1979. nalaze se pod zaštitom UNESCO baštine. Cijeli park većinski je prekriven šumama, a manji dio travnjacima, dok jezera zauzimaju svega 1% parka. Jezerski sustav se sastoji od 16 imenovanih, manjih i većih jezera, a nalaze se na Gornjim ili na Donjim jezerima. Nakon obilaska slijedi pauza za okrjepu. Po završetku razgleda Plitvičkih jezera slijedi polazak prema Osijeku.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ulaznica za NP PLITVIČKA JEZERA: 50,00 KN odrasli, 30,00 KN studenti, 25,00 KN djeca 7-18 godina

OBAVEZNA prijava dobi pri rezervaciji! Cijena ulaznice uplaćuje se pri uplati izleta!

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 200,00 KN + ulaznice odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS apart cijena se uvećava za 8% i iznosi 270,00 KN za odrasle, 250,00 KN za studente i 245,00 KN za djecu.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Potvrdu o uplati nije potrebno slati. U roku od 48 sati prije putovanja, na e-mail adrese će stići završne obavijesti koje su ujedno i potvrda kupnje izleta / aranžmana.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna lagana odjeća i udobna obuća.
• Zahtjevnost izleta: 5 / 10