NP BRIJUNI I PULA

NP BRIJUNI I PULA

Polazak u 00:00 sati iz Osijeka, u 00:30 sati iz Đakova i u 1:00 sati iz Sl. Broda. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja za pauzu i okrjepu. Dolazak u Fažanu očekuje se u jutarnjim satima. Ukrcaj na brodicu i plovidba prema NP BRIJUNI. Nacionalni park Brijuni zaista su posebni po vegetaciji i vrstama životinja koje su neobične za europsko podneblje. Po dolasku slijedi četverosatni obilazak Brijuna vlakom i ugodnom šetnjom. Vlakom se posjećuju od centra otoka udaljeni arheološki lokaliteti; zaljev Verige s ostacima rimske vile rusticae i Bizantski kastrum u zaljevu Dobrika, kao i safari park u kojem u skladnoj zajednici žive različite životinje. Povratak brodicom u Fažanu. Nastavak puta prema PULI. Po dolasku idemo u šetnju gradom a vidjet ćemo – AMFITEATAR – AUGUSTOV HRAM – ZLATNA VRATA – KATEDRALA… Slobodno vrijeme za osobne programe, kavu i odmor u tisućljetnom gradu. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ulaznica za NP BRIJUNI: 100,00 KN za odrasle, 50,00 KN za djecu 4-14 godina

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Iznos od 250,00 KN odnosi se na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili na račun agencije. U slučaju uplate preko POS aparata cijena se uvećava za 8% i iznosi 265,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
07.11.2020

250.00 kn
Korisne informacije
Točne informacije o mjestu i vremenu polaska bit će poslane svima u završnom pismu (nakasnije 48 sati prije puta).