HRVATSKO ZAGORJE

HRVATSKO ZAGORJE

Polazak u 05:00 sati iz Osijeka sa autobusnog kolodvora (peron 15). Slijedi ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora od Zagorja. Po dolasku slijedi odlazak prema KUMROVCU gdje se nalazi najslikovitije staro selo na području Republike Hrvatske. Posjet Muzeju Staro selo gdje ćemo se imati priliku upoznati sa starim običajima i sjetiti se prošlosti. Nakon posjete muzeju nastavljamo vožnju prema Gornjoj Stubici gdje ćemo posjetiti Dvorac Oršić i muzej Seljačke bune. Slijedi šetnja muzejskom postavom uz kustosa. Nastavak vožnje prema Gupčevoj lipi i pauza za predah. Gupčeva lipa, prema legendi, jedini je živi svjedok povijesne seljačke bune. Po završetku tumačenja seljačke bune nastavljamo vožnju prema Mariji Bistrici, a usputno ćemo proći pored spomenika Rudofla Perešina i njegovog borbenog zrakoplova Mig-21. Nastavaljamo vožnju prema Mariji Bistrici, jednom od najvažnijih i najvećih marijanskih svetišta. Slijedi posjet mjestu gdje je nekada Papa Ivan Pavao II. blagoslovio narod. Slobodno vrijeme za kavu. Izlet u Zagorje završit ćemo posjetom obrtnicima - suvenirnicama starih zanata. Marija Bistrica je značajna po izradi drvenih igračaka, a osim toga izdvajaju se još i licitari, medičari i lončari. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja puta.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ulaznica za MUZEJ STARO SELO - 25,00 kn, ulaznica za MUZEJ SELJAČKIH BUNA - 25,00 kn -

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 200,00 KN + ulaznice odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparta cijena se uvećava za 8% i iznosi 220,00 KN..

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
04.07.2020

200.00 kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.
• Zahtjevnost izleta: 4 / 10