BLED I LJUBLJANA

BLED I LJUBLJANA

Polazak u 02:00 sati iz Osijeka sa autobusnog kolodvora (peron 15)- Ugodna vožnja modenrim turističkim autobusom uz povremena zasutavljanja radi odmora i okrjepe do prve destinacije izleta - BLEDA. Bled je gradić koji se nalazi u podnožju Alpi, a pravi je biser Slovenije. Po dolasku slijedi šetnja Bledom do bledskog jezera gdje je moguće, pletnom, odvesti se do Bledskog otoka. Na otoku se nalazi crkva sv. Marije. Obilazak interijera crkve. Povratak pletnom do obale. Slobodno vrijeme za osobne potrebe i prilika za kušanje praviš bledskih krempita. Nastavak vožnje prema Ljubljani. Po dolasku u Ljubljanu odlazimo u šetnju gradom: PARK TIVOLI - TROMOSTVOJE - PREŠERNOV TRG - KATEDRALA SV. NIKOLE - ZMAJSKI MOST. Po završetku razgleda slijedi pauza i slobodno vrijeme za kavu i osobne programe. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama pratitelja puta.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: vožnja pletnom - 14€, ulaznica za crkvu sv. Marije - 8 €, ulaznica za stari grad na Bledu - 11€. Fakultativni sadržaji uplaćuju se na licu mjesta.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija. U slučaju da je putnik bio u posljednjih 14 izvan RH, preporuča se ne ići na putovanje.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 250,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparta cijena se uvećava za 8% i iznosi 270,00 KN.

NAPOMENA: cijena ne uključuje dodatno putno osiguranje od posljedice nsretnog slučaja (npr. uganuće noge, prijelomi...) - 20,00 Kn. Ukoliko putnik želi dodatno osiguranje tada je potrebno to naglasiti PRI PRIJAVI te poslati BROJ OSOBNE ISKAZNICE I DATUM ROĐENJA.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
25.07.2020

250.00 kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.
• Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih sadržaja navedenih u programu na dan formiranja programa.
• Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta