RIJEKA I OPATIJA

RIJEKA I OPATIJA

POLAZAK IZ OSIJEKA SA AUTOBUSNOG KOLODVORA (PERON 15) U 04:00 SATI. UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA I OKRJEPE. U JUTARNJIM SATIMA SLIJEDI DOLAZAK U RIJEKU I POZNATO NASELJE TRSAT. TRSAT, KOJI JE U SVOJOJ POVIJESTI BIO ZNAČAJAN ZA RIJEKU, DANAS JE JEDNA OD ATRAKCIJA I U TURISTIČKOM I U HODOČASNIČKOM SMISLU. NA TRSATU SE NALAZI POZNATO MARIJANSKO SVETIŠTE GDJE ĆEMO ĆUTI LEGENDU O NASTANKU SVETIŠTA A POTOM SE UPUTITI NA TRSATSKU GRADINU S KOJE SE PRUŽA PREKRASAN POGLED NA RIJEKU I KVARNER. NASTAVAK RAZGLEDA RIJEKE: KORZO - KATEDRALA SV. VIDA - POMORSKI I POVIJESNI MUZEJ - ZGRADA KAZALIŠTA... SLOBODNO VRIJEME ZA OSOBNE PROGRAME I KAVU NA RIJEČKOM KORZU. U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA ODLAZIMO PREMA OPATIJI. OPATIJA BAJNA, POVIJESNO JE I NAJZNAČAJNIJE SREDIŠTE TURIZMA. PO DOLASKU SLIJEDI ŠETNJA ŠETNICOM LUNGO MARE DO PREKRASNE VILLE ANGIOLINE U KOJEMU SE DANAS NALAZI MUZEJ HRVATSKOG TURIZMA. POVRATAK PREMA CENTRU OPATIJE, SLOBODNO VRIJEME ZA ODMOR I OSOBNE PROGRAME. POLAZAK PREMA OSIJEKU JE U VEČERNJIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTOVANJA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ulaznica za Villu Angiolina - 20,00 KN

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Iznos od 200,00 KN odnosi se na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili na račun agencije. U slučaju uplate preko POS aparata cijena se uvećava za 8% i iznosi 220,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
16.08.2020

200.00 kn
Korisne informacije