SARAJEVO

SARAJEVO

PROGRAM PUTOVANJA: POLAZAK U 04:30 SATI SA AUTOBUSNOG KOLODVORA IZ OSIJEK (PERON 15). UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ PAUZE RADI GRANIČNIH FORMALNOSTI, ODMORA I OKRJEPE. U PRIJEPODNEVNIM SATIMA SLIJEDI DOLAZAK U SARAJEVO TE RAZGLED GRADA: VIJEĆNICA – BAŠČARŠIJA – SEBILJ ČESMA – BEGOVA DŽAMIJA – KATEDRALA – MARKALE – VJEČNA VATRA. PO ZAVRŠETKU ŠETNJE SLIJEDI SLOBODNO VRIJEME ZA RUČAK, KUŠANJE ĆEVAPA ILI PITA, SHOPPING I ODMOR. PRIJE POLASKA PREMA OSIJEKU SLIJEDI ZAUSTAVLJANJE KOD AVAZOVOG TORNJA I ZAJEDNIČKO PENJAJE (uz doplatu) NA VRH TORNJA ODAKLE SE PRUŽA NAJLJEPŠI POGLED NA GRAD. U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA POLAZAK PREMA OSIJEKU.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: 2 KM (8,00 KN) – AVAZOV TORANJA – plaća se na putovanju voditelju puta!!!

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 150,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 165,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
18.07.2020

150.00 kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.
• Zahtjevnost izleta: 4 / 10
• Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih sadržaja navedenih u programu na dan formiranja programa.