BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA

POLAZAK U 05:30 SATI SA AUTOBUSNOG KOLODVORA IZ OSIJEK (PERON 15). UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ PAUZE RADI GRANIČNIH FORMALNOSTI, ODMORA I OKRJEPE. U PRIJEPODNEVNIM SATIMA SLIJEDI DOLAZAK U BUDIMPEŠTU I PANORAMSKA VOŽNJA GRADOM DO CITADELE, POZNATOG IZLETIŠTA, KOJE IMA POVIJESNO ZNAČENJE VEZANO UZ RELIGIJU. NA CITADELI PRAVIMO PAUZU 30 MINUTA ZA FOTOGRAFIRANJE. NASTAVAK VOŽNJE PREKO ELIZABETINOG MOSTA, ASTORIJOM PA PORED KELETI KOLODVORA, NOVOG STADIONA I SHOPPING CENTRA PLAZA DO TRGA HEROJA. SLIJEDI PANORAMSKA VOŽNJA TRGOM HEROJA I DALJE NASTAVAK VOŽNJE KROZ ANDRASSY AVENIJU I PREKO LANČANOG MOSTA DO BUDIMA. POSJETA RIBARSKOJ UTVRDI I KRALJEVSKOJ PALAČI GDJE SE DANAS NALAZI NACIONALNI MUZEJ I PREDJSEDNIČKA PALAČA. POVRATAK U PEŠTU. ODLAZAK NA VACI ULICU. SLOBODNO VRIJEME ZA OSOBNE PROGRAME, ODMOR, SHOPPING, RUČAK… U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREDLAŽEMO VOŽNJU BRODOM PO DUNAVU I NASTAVAK RAZGLEDA GRADA – PARLAMENT – MARGITIN OTOK – KUPALIŠTA… POVRATAK PREMA OSIJEKU U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: 10 EUR (75,00 KN, 3500 HUF) – VOŽNJA BRODOM 50 MINUTA – plaća se na putovanju voditelju puta!!!

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 150,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 165,00 KN.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, obavezni smo ponuditi DODATNO PUTNO OSIGURANJE – u slučaju nezgode na putovanju (uganuće, lom…) za izlet – 20,00 KN po osobi. Obavezna je prijava pri rezervaciji izleta! Podaci potrebni za kupnju dodatnog osigurnaja: BROJ OSOBNE ISKAZNICE I DATUM ROĐENJA osiguranika.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
12.07.2020

150.00 kn
Korisne informacije