PUT MEĐU KROŠNJAMA I MARIBOR

PUT MEĐU KROŠNJAMA I MARIBOR

POLAZAK U 04:00 SATI SA AUTOBUSNOG KOLODVORA IZ OSIJEK (PERON 15). UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ PAUZE RADI GRANIČNIH FORMALNOSTI, ODMORA I OKRJEPE. DOLAZAK NA ROGLU, POZNATO SKIJALIŠTE I IZLETIŠTE U SLOVENIJI GDJE SE NALAZI POZNATA TURISTIČKA ATRAKCIJA. PUT IZMEĐU KROŠANJA NALAZI SE U SRCU POHORSKE ŠUME A NA VRHU PLANINE ROGLE, NA NADMORSKOJ VISINI OD 1517 METARA. PUT DUŽINE OD 1000 METARA PROVEST ĆE VAS KROZ RAZNOLIKU ŠUMU GDJE ĆEMO UŽIVATI U POGLEDU NA STOTINE GODINA STARU POHORSKU ŠUMU. NAKON ŠETNJE I UŽIVANJA U POGLEDU ODLAZIMO PREMA MARIBORU, GRADU KOJI JE 2012. GODINE BIO PROGLAŠEN EUROPSKOM PRIJESTOLNICOM KULTURE. PO DOLASKU SLIJEDI ŠETNJA GRADOM: SLOMŠKOV TRG SA KATEDRALOM – GLAVNI GRADSKI TRG SA GRADSKOM VIJEĆNICOM – DVORSKI TRG NA KOJEM SE NALAZI MARIBORSKI DVORAC I POKRAJINSKI MUZEJ TE PREMA NAJSTARIJEM DIJELU GRADA, LENTU U KOJEMU SE MOGU VIDJETI OSTACI VELEBNIH GRADSKIH ZIDINA, ALI I KOJI JE POZNAT PO PROIZVODNJI NAJSTARIJEG VINA NA SVIJETU ČIJA JE TRADICIJA STARA PREKO 400 GODINA. POSJETIT ĆEMO I STARU TRTU – ZGRADU KOJA JE PRETVORENA U MUZEJ I U KUŠAONICU (DEGUSTACIJA VINA UZ PRETHODNU NAJAVU I DOPLATU NA LICU MJESTA). SLOBODNO VRIJEME ZA INDIVIDUALNE PROGRAME I SHOPPING. U POSLIJE PODNEVNIM SATIMA POVRATAK PREMA OSIJEKU.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ULAZNICA ZA „Pot med krošnjami“ – 10€ za odrasle, 8,00 € (djeca 3 – 14 godina, osobe starije od 65 godina), degustacija vina – 3 vrste vina – 4.70€, troškovi osobnih narudžbi, dodatno putno osiguranje – 20,00 kn.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 190,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 210,00 KN.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, obavezni smo ponuditi DODATNO PUTNO OSIGURANJE – u slučaju nezgode na putovanju (uganuće, lom…) za izlet – 20,00 KN po osobi. Obavezna je prijava pri rezervaciji izleta! Podaci potrebni za kupnju dodatnog osigurnaja: BROJ OSOBNE ISKAZNICE I DATUM ROĐENJA osiguranika.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
19.09.2020

190.00 kn
Korisne informacije
• Zahtjevnost izleta: 6 / 10
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.