GRAZ I SHOPPING CENTAR SEIERSBERG

GRAZ I SHOPPING CENTAR SEIERSBERG

POLAZAK U 04:00 SATI IZ OSIJEKA SA AUTOUBSNOG KOLODVORA, PERON 15. UGODNA VOŽNJA MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZASUTAVLJANJA RADI ODMORA I OKRJEPE PREKO SLATINE, VARAŽDINA, DALJE SLOVENIJOM DO ŠTAJERSKE I NJEZINOG SREDIŠTA - GRAZA. PO DOLASKU ODLAZIMO U SHOPPING CENTAR SEIERSBERG (zadržavanje je 2 sata). NASTAVAK VOŽNJE PREMA CENTRU GRADA I ODLAZAK U ŠETNJU GRADOM - OPERA - HERRNEGASSE - GLAVNI TRG NA KOJEM SE NALAZI VELEBNA VIJEČNICA I FONTANA "ŠTAJERSKOM PRINCU" KOJA OBILJEŽAVA RIJEKE KOJE TEKU KROZ GRAD - MUZEJ UMJETNOSTI - OTOK NA MURI - SCHLOSSBERG. PO ZAVRŠETKU RAZGLEDA SLIJEDI SLOBODNO VRIJEME ZA MOGUĆNOST POSJETA SCHLOSSBERGU ILI SHOPPING U CENTRU GRADA. POVRATAK JE U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTOVANJA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ULAZNICA ZA SCHLOSSBERG - 2,20€ jedan smjer, troškovi osobnih narudžbi, dodatno putno osiguranje.

DODATNO PUTNO OSIGURANJE iznosi 20,00 kn po osobi. Za kupnju istoga potrebno je poslati datum rođenja i broj osobne iskaznice / dokumenta.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 200.00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 220,00 KN.

U slučaju otkaza putovanja od strane putnika vrijede Opći uvjeti putovanja. U slučaju otkaza putovanja od strane STARLINE putničke agencije slijedi povrat novca u roku 15-30 dana isključivo na Vaš IBAN.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
25.07.2020

200.00 kn
Korisne informacije
POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.