DARUVAR Aquae balissae

DARUVAR Aquae balissae

POLAZAK U 07:00 SATI IZ OSIJEKA SA AUTOBUSNOG KOLODVORA (PERON 15). UGODNA VOŽNJA UZ PAUZU ZA ODMOR. DOLAZAK U DARUVAR OČEKUJE SE U RANIJIM PRIJEPODNEVNIM SATIMA. PREUZIMANJE ULAZNICA ZA BAZENE I SLOBODNO VRIJEME ZA KUPANJE, SUNČANJE I UŽIVANJE U ATRAKCIJAMA BAZENA. POLAZAK PREMA OSIJEKU JE U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTOVANJA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, ULAZNICA za Aquae ballisae.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 140,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparta cijena se uvećava za 8% i iznosi 155,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavlje dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija. U slučaju da je putnik bio u posljednjih 14 izvan RH, preporuča se ne ići na putovanje.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
26.07.2020

140.00 kn
Korisne informacije
• Sve informacije o mjestu i vremenu polaska putnici dobivaju 48 sati prije puta.
• U slučaju lošijeg vremena izlet se NE ODGAĐA.