PP PAPUK

PP PAPUK

POLAZAK U 08.00H SA AUTOBUSNOG KOLODVORA IZ OSIJEKA (PERON 15). UGODNA VOĐNJA PREKO NAŠICA DO PARKA PRIRODE PAPUK I POZNATOG IZLETIŠTA JANKOVAC. U SAMOM SRCU PAPUKA, NA 475 M NADOMORSKE VISINE, SMJESTIO SE BISER SLAVONSKOG GORJA – JANKOVAC. TA GORSKA DOLINA PUNA SVJEŽINE I ROMANTIKE ODUVIJEK JE BILA PRIVLAČNA SVAKOM LJUBITELJU PRIRODE, PLANINE I MIRA. ZBOG IZUZETNIH PRIRODNIH LJEPOTA JANKOVAC JE 1955. GODINE PROGLAŠEN ZAŠTIĆENOM PARK – ŠUMOM. PO DOLASKU SLIJEDI UPOZNAVANJE SA RENDŽEROM TE POLAZAK NA TROSATNU ŠETNJU PO „GROFOVOJ ŠETNICI“. NAKON ŠETNJE SLIJEDI PAUZA ZA RUČAK I SLOBODNE SPORTSKE AKTIVNOSTI U ORGANIZACIJI PRATITELJA PUTOVANJA. POLAZAK PREMA OSIJEKU JE U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA GRUPE.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, ULAZNICU ZA PP PAPUK uz stručno vodstvo za edukativnu šetnju.

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 115,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 125,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
19.07.2020

115.00 kn
Korisne informacije
• Za izlet je potrebna udobna odjeća i obuća.
• Sve informacije o mjestu i vremenu polaska putnici dobivaju 48 sati prije puta.