ZLATNA DOLINA: POŽEGA - KUTJEVO

ZLATNA DOLINA: POŽEGA - KUTJEVO

Polazak u 08:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe do Požege, grada koji datira još iz rimskih vremena. Požega je središnji grad Zlatne doline, a po dolasku odlazimo u šetnju gradom - katedrala sv. Terezije Avilske – crkva sv. Duha i franjevački samostan – palača Požeške županije – Trg svetog Trojstva s kužnim pilom i baroknim kućama. Slijedi pauza za odmor i osobne potrebe. Nastavak vožnje do Kutjeva, mjesta nadomak Požege a mnogi ga nazivaju i „požeškom Toskanom“. Posjet Kutjevačkoj vinariji i degustacija 5 vrsta vina. Nakon degustacije slijedi vrijeme za kupovinu suvenira. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja puta.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, degustaciju 5 vrsta vina u Kutjevačkim podrumima, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi

Rezervacije se primaju isključivo putem e-mail adrese na info@starline-agencija.hr; obrasca za rezervaciju ili putem Facebook Fan Pagea (u inbox). U slučaju da niste dobili potvrdu Vaše rezervacije u roku od 2 sata, molimo da nas nazovete na 031 200 325 ili 095 3999 433.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 100,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 110,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
08.11.2020

155.00 kn
Korisne informacije
• Sve informacije o mjestu i vremenu polaska putnici dobivaju 48 sati prije puta.
• U slučaju lošijeg vremena izlet se NE ODGAĐA.