PLITVIČKA JEZERA

PLITVIČKA JEZERA

Polazak u 06:00 sati iz Osijeka, u 06:30 sati iz Đakova i u 07:15 sati iz Slavonskog Broda. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz pauzu za odmor i okrjepu preko Zagreba, Karlovca i dalje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi šetnja GORNJIM I DONJIM JEZERIMA uz povremene pauze za odmor i ručak. Nacionalni park se sastoji od 16 jezera, a dijele se na Gornja i Donja jezera. Nakon šetnje i vožnje brodom slijedi povratak na ulaz i slobodno vrijeme za osobne potrebe. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: ULAZNICA ZA NP PLITVIČKA JEZERA – 75,00 za odrasle, 45,00 kn za studente (uz potvrdu), 30,00 kn za djecu do 18 godina; individualni troškovi.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 250,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 270,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

POSEBNA NAPOMENA: Ulaznica se plaća pri uplati izleta!

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE koji se nalaze na web stranici putničke agencije Starline.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
07.11.2020

200.00 kn
Korisne informacije
Točne informacije o mjestu i vremenu polaska bit će poslane svima u završnom pismu (nakasnije 48 sati prije puta).