ZAGREB - INTERLIBER

ZAGREB - INTERLIBER

Polazak u 06:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe. Dolazak u prijepodnevnim satima u Zagreb, a prvo stajalište je u Ikei. Putnici koji ostaju u Ikei se iskrcavaju, autobus kreće prema Arena centru. Iskrcaj putnika kod Arena centra i nastavak vožnje prema zagrebačkom velesajmu gdje se održava veliki sajam knjiga i multimedije – Interliberu. Iskrcaj putnika na parkingu kod velesajma. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak je u popodnevnim satima prema uputama voditelja puta.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 170,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 185,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE koji se nalaze na web stranici putničke agencije Starline.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
15.11.2020

170.00 kn
Korisne informacije
Točne informacije o mjestu i vremenu polaska bit će poslane svima u završnom pismu (nakasnije 48 sati prije puta).