ETNO SELO STANIŠIĆI

ETNO SELO STANIŠIĆI

POLAZAK U 08:00H IZ OSIJEKA. UGODNA VOŽNJA PREKO VINKOVACA, ŽUPANJE I ORAŠJA DO ETNO SELA STANIŠĆI. PREKRASNI KOMPLEKS ETNO SELA NALAZI SE NEDALEKO BIJELJINE, A SADRŽAJ MU JE IZ GODINE U GODINU SVE BOLJI. POSJETIT ĆETE MNOGO TOGA, OD RAZNIH RESTORANA DO WELLNESS & SPA CENTRA, ALI NEIZOSTAVNI DIO SU REPLIKE KUĆA, OBRTNIŠTVA I ZANATA PROŠLIH STOLJEĆA. PO DOLASKU SLIJEDI SLOBODNO VRIJEME ZA RUČAK I OSOBNE PROGRAME. POLAZAK PREMA OSIJEKU JE U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTA.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 90,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 100,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE koji se nalaze na web stranici putničke agencije Starline.

NAPOMENA: Ulazak u Etno selo Stanišiće je BESPLATAN.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. U slučaju otkaza izleta od strane agencije (COVID-19 situacija), svim putnicima se vraća uplaćeni iznos u cjelosti!

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
25.10.2020

90.00 kn
Korisne informacije
Točne informacije o mjestu i vremenu polaska bit će poslane svima u završnom pismu (nakasnije 48 sati prije puta).