SARAJEVO

SARAJEVO

POLAZAK U 04:30H IZ OSIJEKA. UGODNA VOŽNJA PREKO ĐAKOVA, DOBOJA I ZENICE DO SARAJEVA. PO DOLASKU SLIJEDI ŠETNJA GRADOM – VIJEĆNICA – BAŠČARŠIJA – SEBILJ ČESMA – BEGOVA DŽAMIJA – KATEDRALA – VJEČNA VATRA. PO ZAVRŠETKU ŠETNJE, SLOBODNO VRIJEME ZA RUČAK I KUŠANJE TRADICIONALNIH ĆEVAPA ILI PITE I OSTALE INDIVIDUALNE PROGRAME. POLAZAK PREMA OSIJEKU JE U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA PREMA UPUTAMA VODITELJA PUTOVANJA

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi.

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 170,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 185,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje potrebna je osobna iskaznica ili putovnica. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije (COVID-19), vraćamo uplaćeni iznos u cjelosti!

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE koji se nalaze na web stranici putničke agencije Starline.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
17.10.2020

170.00 kn
Korisne informacije
Točne informacije o mjestu i vremenu polaska bit će poslane svima u završnom pismu (nakasnije 48 sati prije puta).