Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi, ulaznica za NP Plitvička jezera - 75,00 kn odrasli, 45,00 kn studenti, 30,00 kn djeca 4-14 godina, ulaznicu za Rastoke - 30,00 kn

UPLATA SE IZVRŠAVA U ROKU 3 DANA OD REZERVACIJE NA IBAN HR6823400091160225608 (PBZ Banka), opis je mjesto putovanja + ime i prezime, poziv na broj je datum putovanja. Molimo sve putnike da pri plaćanju u poslovnici pripreme točan iznos. Cijena od 250,00 KN odnosi se na plaćanje gotovinom. U slučaju plaćanja putem kartica na POS aparata cijena izleta iznosi 270,00 KN.

POSEBNO NAPOMINJEMO: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti zaštitne maske! U slučaju da putnik nema zaštitnu masku, agencija će omogućiti istu po cijeni od 12,00 KN. Na ulazu u autobus bit će postavljen dezificijens gdje će svaki putnik biti obavezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije STARLINE koji se nalaze na web stranici putničke agencije Starline.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• Sve informacije o mjestu i vremenu polaska putnici dobivaju 48 sati prije puta.
• U slučaju kiše izlet se NE ODGAĐA.
• U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, vraćamo novac.