NP PLITVIČKA JEZERA I RASTOKE

NP PLITVIČKA JEZERA I RASTOKE

Polazak u 04:00 sati iz Osijeka, u 04:30 sati iz Đakova i u 05:15 sati iz Slavonskog Broda. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz pauzu za odmor i okrjepu preko Zagreba, Karlovca i dalje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Prije posjete NP Plitvička jezera, obići ćemo Ratoke, prekrasno mjesto na obali Slunjčice, a poznato po mlinovima. Slijedi samostalna šetnja i pauza za fotografiranje. Nastavak vožnje do Plivtičkih jezera. Po dolasku slijedi šetnja GORNJIM I DONJIM JEZERIMA uz povremene pauze za odmor i ručak. Nacionalni park se sastoji od 16 jezera, a dijele se na Gornja i Donja jezera. Nakon šetnje i vožnje brodom slijedi povratak na ulaz i slobodno vrijeme za osobne potrebe. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena izleta uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja nezgode putnika u prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja

DODATNA DOPLATA: individualni troškovi, ulaznica za NP Plitvička jezera - 75,00 kn odrasli, 45,00 kn studenti, 30,00 kn djeca 4-14 godina, ulaznicu za Rastoke - 30,00 kn

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava osobnim dolaskom u poslovnicu ili putem računa (opća uplatnica, Internet bankarstvo) u roku od 5 DANA NAKON PRIJAVE. Rezervacija se smatra kada je uplaćen cjelokupni iznos. Plaćanje je moguće GOTOVINOM ili karticama (uz povećanje cijene od 8%) – VISA, AMEX, MASTERCARD.

PODACI ZA UPLATU putem računa: IBAN HR6823400091160225608 kod PBZ Zagreb, model HR99, poziv na broj je 28112020 a opis PLITVICE+ IME I PREZIME PUTNIKA.

Minimalan broj putnika je 35. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Napomena: izračun je rađen na osnovi minimalno 35 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna (tečaj valute), Star Line putnička agencija zadržava pravo promjene cijene. U slučaju da na putovanje nije prijavljen dovoljan broj osoba, Star Line ima pravo otkazati putovanje o čemu će svaki putnik biti obaviješten minimalno 5 dana prije putovanja. Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA STAR LINE PUTNIČKE AGENCIJE. Putnička agencija Star Line posjeduje policu osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman, broj 804234182 kod Euroherc osiguranje d.d., Zagreb, OIB: 22694857747, podružnica Osijek, Ulica Hrvatske republike 45.

Prijava se izvršava putem forme za prijavu, na email adresu: info@starline-agencija.hr ili u inbox fan page stranice. Prijava MORA biti potvrđena od strane agencije u roku 2 sata (u radno vrijeme). Ukoliko niste dobili odgovor o raspoloživosti kapaciteta - uplata se neće važiti.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
28.11.2020

200.00 kn
Korisne informacije