RASTOKE I PLITVIČKA JEZERA

RASTOKE I PLITVIČKA JEZERA

Polazak u 05:00 ati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Karlovca do Like gdje se nalaze Plitivčka jezera, uz povremena zaustavljanja radi odmora i okrjepe. Mogućnost ukrcaja putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu (uz prethodnu najavu). Prvo ćemo napraviti pauzu za šetnju prekrasnim uvodom u Plitvice - RASTOKAMA. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u prekrasnim vizurama malih Plitvica.Dolazak u NP Plitivčka jezera u prijepodnevnim satima. Slijedi višesatna šetnja najvećim i najstarijim nacionalnim parkom u RH, a tijekom posjete vidjet ćemo Gornja i Donja jezera, prekrasne sedrene barijere, biljke poput orhideja, različitu faunu… Pauza za ručak i uživanje. Nastavak šetnje i vožnja brodom preko najvećeg jezera Kozjak, dubine 46m. Polazak prema Osijeku je prema uputama voditelja putovanja. Dolazak u Osijek očekuje se u večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: ulaznica za NP Plitvička jezera: odrasli: 75,00 kn, studenti: 45,00 kn (obavezno predočenje iksice ili potvrde o studiranju), djeca 7-18 godina: 35,00 kn, besplatno djeca ispod 7 godina te invalidi uz odgovarajuću iskaznicu; dodatne troškove (ručak, suveniri…) ULAZNICE SE PLAĆAJU ODMAH PRI UPLATI REZERVACIJE IZLETA!!

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 09052021 i opis PLITVIČKA JEZERA + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacija@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

• U slučaju kiše ili snijega program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!

Izražene cijene se odnose na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili putem IBAN-a. U slučaju kartičnog plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
27.03.2022

200.00 kn
Korisne informacije
• Pri posjetu Plitvičkim jezerima pravi se veća pauza od 30 minuta za mogućnost ručka – fast food – PLAĆANJE ISKLJUČIVO KARTICAMA!
• Raspored obilaska je okviran budući da prohodnost staza ovisi o vremenskim uvjetima!
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!