OPATIJA I RIJEKA

OPATIJA I RIJEKA

Polazak u 04:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Karlovca, dalje Gorskim Kotarom do Opatije. Slijedi šetnja gradom: Villa Angiolina gdje se danas nalazi muzej turizma – šetnica Franje Josipa I. poznatija kao Lungomare – Djevojka s galebom – hotel Kvarner… Po završetku šetnje slijedi slobodno vrijeme za uživanje u gradu koji je začetnik hrvatskog turizma. Preporučamo ispijanje kave uz pogled na more. Nastavak vožnje prema Rijeci i odlazak na razgled: Stari grad sa svojim tornjem – Kosi toranj – palača Adria – HNK… Vrijeme za ručak i odmor. U poslijepodnevnim satima odlazimo prema TRSATU gdje predlažemo posjet crkvi Majke božje trsatske, najstarijem marijanskom svetištu koji ima dugu legendu, te Trsatskoj gradini koja ima veliki povijesni značaj s koje se pruža prekrasan pogled na Rijeku. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek se očekuje u kasnijim večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: osobni troškovi (ručak, suveniri, ulaznice…)

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 24042021 i opis RIJEKA + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Izražene cijene se odnose na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili putem IBAN-a. U slučaju kartičnog plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
16.05.2021
12.06.2021

200.00 kn
Korisne informacije
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• U slučaju kiše program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!