NP BRIJUNI I PULA

NP BRIJUNI I PULA

Polazak u 00:00 (petak na subotu) sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Rijeke, dalje Istrom do Fažane. Iskrcaj iz autobusa i pauza za osobne potrebe, jutarnju kavu, okrjepu. Ukrcaj na brod i ugodna vožnja do Velikog Brijuna. Izlet započinje na istočnoj strani otoka gdje se sastajemo s lokalnim vodstvom i odlazimo na panoramsku vožnju otvorenim vlakićem. Tijekom vožnje vidjet ćemo Mali Brijun, safari, slonicu Lanku i mnoge druge životinje, a uživat ćemo i u pogledu na Kastrum. Osim toga, čut ćemo priče o znanstvenicima poput Paula Kupelweisera i Roberta Kocha. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje. Povratak u Fažanu. Ukrcaj u autobus i odlazak prema Puli. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i šetnju te shopping ili kavu. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: ulaznica za NP Brijuni – 180,00 kn; dodatne troškove (ručak, suveniri…). Ulaznice se plaćaju na dan izleta!

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 22052021 i opis BRIJUNI + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Izražene cijene se odnose na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili putem IBAN-a. U slučaju kartičnog plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
22.05.2021

250.00 kn
Korisne informacije
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• U slučaju kiše program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!