ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK

ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK

Polazak u 04:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja turističkim autobusom do Lokvi. Po dolasku predlažemo posjet špilji Lokvarki – najvećoj uređenoj špilji u Hrvatskoj, dugoj oko 1200m u 4 galerije, kojom se na nekim mjestima dolazi i do 140 m ispod razine tla... Razgled Lokvi i odlazak do Lokvarskog jezera. Kraći odmor i osvježenje kod bistroa Jezero. Ukrcaj u autobus i nastavak vožnje do NP Risnjak. Po dolasku slijedi razgled uređene i poučne staze "LESKA" - jedne od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj, a projektirana je i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe. Staza je duga cca 4000 metara, a potrebno vrijeme za obilazak je oko 1 sat i 45 minuta. Ono što karakterizira NP Risnjak su 16 obilježenih prirodnih fenomena: šuma, ponikva, vjetroizvala, gorske livade, šume bukve i jele, hranilišta za divljač, ponor, živi panj, seosko domaćinstvo, izvor… Slobodno vrijeme za odmor i rekreaciju. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja, vodstvo u NP Risnjak

Dodatna doplata: ulaznica za NP Risnjak – 45,00 kn – ulaznica se plaća pri uplati izleta!; ulaznica za špilju Lokvarku – 40,00 kn, dodatne troškove (ručak, suveniri…)

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 01052021 i opis RISNJAK + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Izražene cijene se odnose na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili putem IBAN-a. U slučaju kartičnog plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
01.05.2021

210.00 kn
Korisne informacije
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Cijene ulaznica su formiranje na minimalno 35 uplaćenih mjesta. U slučaju manje putnika moguća je doplata ulaznice prema službenom cjeniku.
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• U slučaju kiše program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!