NP KRKA I ŠIBENIK

NP KRKA I ŠIBENIK

Polazak u 23:00 sati (petak) iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom cijelom Slavonijom preko Zagreba i Karlovca, dalje Dalmacijom do NP KRKE. NP Krka jedan je od nacionalnih parkova koji plijeni pažnju prekrasnim slapovima ali i netaknutom prirodom. Predlažemo odlazak na izlet brodom do otoka Visovca. Otočić Visovac smješten je na Visovačkom jezeru, a od 1445. godine na njemu se nalazi franjevački samostan Majke od milosti i Crkva Gospe Visovačke. Slijedi razgled otoka i uživanje u prekrasnim vizuarama. Povratak u autobus. Nastavak vožnje do Šibenika. Slijedi orijentacijska šetnja gradom i slobodno vrijeme za kavicu i uživanje u pogledu na Jadran. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja, osnovna ulaznica za NP KRKA

Dodatna doplata: vožnja brodom do otoka Visovca – 110,00 kn / osoba; osobni troškovi

Ulaznice se plaćaju na dan izleta! U slučaju promjene uvjeta putnici će biti pravovremeno obaviješteni!

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 29052021 i opis KRKA + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
29.05.2021

300.00 kn
Korisne informacije
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!
• U slučaju kiše program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.