Polazak u 07:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe. Dolazak u Zagreb, glavni grad RH u prijepodnevnim satima. Iskrcaj iz autobusa i odlazak u orijentacijsku šetnju gradom. Po završetku šetnje Donjim i Gornjim gradom, predlažemo odlazak u Klovićeve dvore te na razgled izložbe Bodies 2.0. – Veličanstveni svemir u nama. Izložba prikazuje izgled i fukncije čovjeka, a edukativna je za sve uzraste. U poslijepodnevnim satima predlažemo zajednički odlazak u Botanički vrt PMF-a gdje ćemo upoznati različitu biološku raznolikost. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Napomena: Putnici koji ne žele posjetiti izložbu i/ili botanički vrt imaju slobodno vrijeme za osobne programe.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: ulaznica za izložbu Bodies 2.0. – Veličanstveni svemir u nama – 99 kn !; ulaznica za Botanički vrt PMF-a uz stručno vodstvo – 30,00 kn; dodatne troškove (ručak, suveniri…)

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 09052021 i opis ZAGREB + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:

kn
Korisne informacije
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.