PP PAPUK I JANKOVAC

PP PAPUK I JANKOVAC

Polazak u 08:00h iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna vožnja preko Našica do Parka prirode Papuk i poznatog izletišta Jankovac. U samom srcu Papuka, na 475 m nadomorske visine, smjestio se biser Slavonskog gorja – Jankovac. Ta gorska dolina puna svježine i romantike oduvijek je bila privlačna svakom ljubitelju prirode, planine i mira. Zbog izuzetnih prirodnih ljepota Jankovac je 1955. Godine proglašen zaštićenom park – šumom. Po dolasku predlažemo šetnju po poučnoj „Grofovoj stazi“. Nakon šetnje slijedi pauza za ručak. Nakon pauze slijedi trening uz fitness instruktora. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja grupe.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: ulaznica za PP Papuk – 10,00 kn / PLAĆA SE PO DOLASKU NA IZLET /; dodatne troškove (ručak, suveniri…)

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 25042021 i opis PAPUK + prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
25.04.2021

100.00 kn
Korisne informacije
• Pri posjetu PP Papuk moguće je rezervirati mjesto za ručak – potrebno je javiti broj ljudi te vrijeme agenciji!
• Agencija nije odgovorna za povećanje ulaznica od dana formiranja programa!
• Program nije prikladan osobama sa smanjenom pokretljivošću!
• U slučaju kiše program će se realizirati – obavezno nošenje prikladne obuće i odjeće!
• Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35!
• Sukladno preporukama HZJZ molimo da na polasku imate zaštitne maske, a na ulazu u autobus obvezna je dezinfekcija.