SELCE - NOVI VINODOLSKI

SELCE - NOVI VINODOLSKI

Polazak u 02:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Mogućnost ukrcaja putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu... Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz pauze do Selca i Novog Vinodolskog. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u suncu. Polazak autobusa je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Cijena za polazak iz Osijeka i Đakova - 200,00 kn

Cijena za polazak iz Slavonskog Broda - 180,00 kn

Cijena za polazak iz Nove Gradiške - 160,00 kn

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 11072021 i opis SELCE+ prezime putnika.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacija@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Izražene cijene se odnose na gotovinsko plaćanje u poslovnici ili putem IBAN-a. U slučaju kartičnog plaćanja putem POS aparata cijena se uvećava za 8%.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
25.07.2021

200.00 kn
Korisne informacije
Dobitnik nagradne igre za izlet 11.07. Ivan Matošević.