SARAJEVO

SARAJEVO

Polazak u ranijim jutarnjim satima iz Osijeka sa Zrinjevca. Mogućnost ukrcaja putnika u Đakovu. Slijedi vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe preko Doboja, Zenice… do Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine. Po dolasku slijedi šetnja gradom: GRADSKA VIJEČNICA – BAŠČARŠIJA – SEBILJ ČESMA – BEGOVA DŽAMIJA – KATEDRALA – FERHADIJA – VJEČNA VATRA. Po završetku razgleda preporučamo kušanje tradicionalne domaće hrane – ćevapi ili pite i bureci u jednom od lokalnih restorana. Slobodno vrijeme za uživanje uz kahvu, rahatlokum ili shopping. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, turističku pristojbu za turiste u BiH, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi (ulaznice za povijesno - kulturne znamenitosti, ručak, suveniri...), putno osiguranje - preporučamo! Cijena osiguranja na upit.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 72 sata prije putovanja svaki putnik dobit će obavijest o točnom vremenu polaska na izlet.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom ·

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA Sukladno čl.6. st.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN br. 130/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21) obavještavamo korisnike usluga da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitka prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte i to: Na adresu - Star line prijevoznički obrt, Osijek, Hrvatske Republike 19a - e-mail adresu – agencija.starline@gmail.com ili - upisom prigovora u Evidenciju prigovora u prostoru putničke agencije. Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Cijena izleta po osobi iznosi 35€ (263,70 kn)

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
18.06.2023

263.00 kn
Korisne informacije