BUDIMPEŠTA I ZOO VRT

BUDIMPEŠTA I ZOO VRT

POLAZAK U 05:00 SATI IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA TURISTIČKIM AUTOBUSOM UZ POVREMENA ZAUSTAVLJANJA RADI ODMORA. PO DOLASKU U BUDIMPEŠTU PRVO ODLAZIMO DO BRDA SV. GELLERTA NA KOJEM SE NALAZI CITADELA S KOJE SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA CIJELI GRAD. NAKON KRAĆE VOŽNJE AUTOBUSOM DOLAZIMO DO RIBARSKE UTVRDE I KRALJEVSKE PALAČE. SLIJEDI ŠETNJA I OBILAZAK. NASTAVAK VOŽNJE: BUDIMPEŠTANSKA TRŽNICA - NACIONALNI MUZEJ - KELETI KOLODVOR - ARENA CENTAR DO TRGA HEROJA. RAZGLED TRGA I NASTAVAK VOŽNJE ANDRASSY AVENIJOM KOJA ZAJEDNO S TRGOM ČINI UNESCO ZAŠTIĆENU BAŠTINU. TIJEKOM PANORAMSKE VOŽNJE VIDJET ĆEMO SPOMENIK NIKOLI ŠUBIĆU ZRINSKOM – OPERU - BAZILIKU SVETOG STJEPANA. NAKON RAZGLEDA ODLAZIMO U VACI ULICU – PJEŠAČKU ZONU S MNOGO TRGOVINA, KAFIĆA I RESTORANA. SLOBODNO VRIJEME ZA SHOPPING, KAVU I UŽIVANJE. U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA MOGUĆNOST ODLASKA U ZOO VRT*, JEDAN OD NAJSTARIJIH ZOO VRTOVA NA SVIJETU U KOJEM OBITAVA VIŠE OD 1000 ŽIVOTINJSKIH VRSTA. U SKLOPU ZOO VRTA NALAZI SE I BOTANIČKI VRT. POLAZAK ZA OSIJEK PREMA DOGOVORU S GRUPOM. DOLAZAK U KASNIM VEČERNJIM SATIMA.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

DODATNA DOPLATA: Osobni troškovi (ručak, suveniri, ulaznice), dodatno putno osiguranje, ulaznica za ZOO VRT

ULAZNICA ZA ZOO VRT – odrasli 3.300 HUF / djeca 2-18 godina 2.200 HUF / studenti 2.500 HUF

PREPORUČAMO putno zdravstveno osiguranje te osiguranje od nesretnog slučaja – 20,00 kn po osobi.

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 24072021 i opis BUDIMPEŠTA + prezime putnika. U cijenu je uključen gotovinski popust. U slučaju da se putnik odluči uplatu izvršiti putem kartice (POS APARAT) cijena se uvećava za 8%.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

NAPOMENA ZA REŽIM PRELASKA PREKO GRANICE: ZA ULAZAK U MAĐARSKU HRVATSKIM DRŽAVLJANIMA NIJE POTREBAN PCR TEST, BAT TEST NITI POTVRDA O CIJEPLJENJU. ULAZAK I U MAĐARSKU I U HRVATSKU JE BEZ OGRANIČENJA. PREPORUČAMO PRATITI www.mvep.hr ZA SVE DETALJNE INFORMACIJE I PROMJENE.

NAPOMENA: STAR LINE PUTNIČKA AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA BILO KAKVE PROMJENE REŽIMA MJERA ZA ULAZAK U DRŽAVE ORGANIZIRANOG IZLETA.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
24.07.2021

170.00 kn
Korisne informacije
Prema trenutnim mjerama za ulazak u ZOO vrt potrebna je imunološka potvrda. Više na linku: https://zoobudapest.com/en/reopening/