ORAHOVAČKO JEZERO

ORAHOVAČKO JEZERO

POLAZAK U 08:00 SATI IZ OSIJEKA SA ZRINJEVCA. UGODNA VOŽNJA TURISTIČKIM AUTOBUSOM SLAVONIJOM DO ORAHOVICE GDJE SE SMJESTILO PREKRASNO LJETOVALIŠTE KOJE SE NALAZI U PODNOŽJU PAPUKA, A NEDALEKO RUŽICE GRADA. PO DOLASKU SLIJEDI SLOBODNO VRIJEME ZA KUPANJE I UŽIVANJE U SUNCU. POLAZAK PREMA OSIJEKU U POSLIJEPODNEVNIM SATIMA (OKO 18:00 SATI).

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

DODATNA DOPLATA: Osobni troškovi (ručak, suveniri, ulaznice)

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 05082021 i opis ORAHOVICA + prezime putnika. U cijenu je uključen gotovinski popust. U slučaju da se putnik odluči uplatu izvršiti putem kartice (POS APARAT) cijena se uvećava za 8%.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
05.08.2021

70.00 kn
Korisne informacije