NP RISNJAK I FUŽINE

NP RISNJAK I FUŽINE

Polazak u 04:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca. Ugodna voženja autocestom uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe. Dolazak u NP Risnjak očekuje se u prijepodnevnim satima. Odlazak na razgled Staza Hrvatsko selo - izvor Kupe. Staza počinje na lijevoj obali rijeke, na uređenoj lokaciji. Prvi dio staze do sela Kupari naziva se Ribička staza a cijelim putem prati tok rijeke i ima nekoliko odmorišta. Od Kupara dalje vodi cesta (makadam) kroz zaseoke Kupari srednji i gornji. U Gornjim Kuparima se nalazi centar za posjetitelje - Rodna kuća rijeke Kupe. Staza dalje ide najprije ravno livadom na kraju koje prelazi kanjon Sušicu (također povremeno nabujalog), a zatim nakon pješačkog mosta prelazi se na desnu stranu rijeke Kupe. Do kraja se staza uspinje i spušta kanjonom do samog izvora rijeke. Ukupna duljina staze 4850 m, Polazište: Hrvatsko 295 m, odredište: izvor Kupe 321 m. Nakon završetka šetnje stazom, slijedi pauza za odmor i okrjepu. Ukrcaj u autobus i vožnja do FUŽINA, prekrasnog mjesta okruženog slikovitim planinama, tišinom stoljetnih šuma crnogorice i ljepotom jezera. Po dolasku u Fužine slijedi slobodno vrijeme za šetnju, odmor i uživanje pored prekrasnog jezera Bajer. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja putovanja.

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

DODATNA DOPLATA: Ulaznica za NP Risnjak – 45,00 kn po osobi, osobni troškovi (ručak, suveniri, ulaznice), dodatno putno osiguranje

PLAĆANJE: Plaćanje se izvršava u roku 5 dana od rezervacije. U suprotnom, ista se otkazuje. Plaćanje je isključivo putem računa na IBAN HR6823400091160225608, model HR0, poziv na broj 11092021 i opis RISNJAK + prezime putnika. U cijenu je uključen gotovinski popust. U slučaju da se putnik odluči uplatu izvršiti putem kartice (POS APARAT) cijena se uvećava za 8%.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA: U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, a razlog nije potvrđen potvrdom ili opravdanim razlogom, vrijede Opći uvjeti putovanja, čl.8. U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, novac se vraća u potpunosti u roku 30 dana od datuma otkazivanja. Svako otkazivanje putovanja mora biti pismeno popraćeno putem e-maila ili u suprotnom agencija isti ne priznaje.

REZERVACIJE: isključivo putem e-maila – rezervacije@starline-agencija.hr ili putem mobitela na broj 095 3999 433.

Svaki putnik će dobiti završnu obavijest najkasnije 72 sata prije realizacije izleta. Molimo da pozorno pročitate upute. U slučaju promjene putnika obvezno je najaviti prije ili na dan putovanja. Organizator nije odgovoran za gubitak osobnih stvari. Organizator putovanja osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaj na raspored sjedenja u istome. Ukoliko dođe do promjene rasporeda itinerara, organizator se obvezuje ispuniti sve navedeno u programu putovanja. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Kalkulacija je pravljena na bazi 35 plaćenih mjesta. Minimalan broj putnika za ovo putovanje je 35, a maksimalan 45. Ovaj program nije preporučljiv za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
11.09.2021

200.00 kn
Korisne informacije