BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA

Polazak u 05:00 sati iz Osijeka sa Zrinjevca (SD Zrinjevac, parking pored caffe barova). Ugodna vožnja uz povremena stajanja radi odmora i okrjepe. Dolazak u Budimpeštu očekuje se u prijepodnevnim satima. Odlazak na razgled grada: RIBARSKA UTVRDA I KRALJEVSKA PALAČA – dvije prekrasne znamenitosti koje se nalaze na Budimskoj strani grada koje pruža najljepši pogled na Budimpeštu. Slijedi šetnja i kraće slobodno vrijeme za fotografiranje. Nakon razgleda Budima prelazimo preko Dunava na Peštansku stranu te slijedi panoramska vožnja uz razgled KELETI KOLODVORA, ARENE, GRADSKOG PARKA do TRGA HEROJA – najdojmljivijeg trga u gradu koji se smjestio na samome kraju Andrassy Avenije. Slijedi kraća pauza za fotografiranje te tumačenje likova i heroja. Povratak u autobus te vožnja do Vaci ulice uz razgled BAZILIKE SVETOG STJEPANA. Slijedi iskrcaj te slobodno vrijeme za osobne potrebe – ručak, šetnju, kupovinu. Vaci ulica glavna je šetnica u samome centru grada s velikim brojem trgovina. U poslijepodnevnim satima predlažemo vožnju brodom po Dunavu. Iz ove perspektive se Budimpešta najbolje upoznaje te slijedi uživanje u 45 minutnoj vožnji. Polazak prema Osijeku je u poslijepodnevnim satima prema uputama voditelja.

CIJENA UKLJUČUJE: PRIJEVOZ MODERNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM, USLUGE PRATITELJA NA PUTOVANJU, OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI, OSIGURANJE JAMČEVINE

DODATNA DOPLATA: OSOBNI TROŠKOVI (ručak, piće, suveniri…), VOŽNJA BRODOM PO DUNAVU – 13€ po osobi, DODATNO PUTNO OSIGURANJE

NAPOMENA! Za prelazak preko granice potrebna je samo osobna iskaznica, međutim na povratku u Hrvatsku potrebno je pokazati Covid putovnicu (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h, potvrdu o preboljenju unutar 6 mjeseci ili potvrdu o cijepljenju)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: · gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom · kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard · online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
03.10.2021

200.00 kn
Korisne informacije