VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI

VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI

Polazak u ranijim jutarnjim satima sa Zrinjevca (Ulica Zrinjevac 1), iz Osijeka. Ugodna vožnja preko Belog Manastiraa, i dalje Mađarskom Baranjom do Budimpešte, glavnoga grada Mađarske. Po dolasku slijedi razgled BUDIMA gdje se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s koje se pruža najljepši pogledom na Budimpeštu i njene mostove. Nastavljamo s razgledom PEŠTE. Na peštanskoj strani nalazi se najljepši neogotički dragulji – zgrada PARLAMENTA, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA koji je ujedno i najveći trg u Budimpešti a sagrađen je u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA. Slobodno vrijeme za ručak na glavnom trgu VÖRÖSMARTY u nekim od odličnih mađarskih vina i u mirisu predivnog KÜRTŐSKALÁCSA. Poslijepodne preporučamo odlazak na krstarenje Dunavom – jedan od najboljih načina upoznavanja Budimpešte. Tijekom jednosatnog krstarenja moći ćete čuti zanimljivosti uz čašu šampanjca ili drugog omiljenog pića! Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima iz Budimpešte prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom. Povratak u Osijek u kasnijim večernjim satima

Cijena uključuje: prijevoz modernim turističkim autobusom, turističku pristojbu za turiste u BiH, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove rezervacije i realizacije putovanja

Dodatna doplata: Osobni troškovi (ulaznice za povijesno - kulturne znamenitosti, ručak, suveniri...), KRSTARENJE DUNAVOM - 15€ (plaćanje po prijavi na izlet), putno osiguranje - preporučamo! Cijena osiguranja na upit.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovaj program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Mogućnosti plaćanja: gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: STARLINE prijevoznički obrt, Hrvatske Republike 19a, 31000 Osijek, Hrvatska.

Polica jamčevine br. 804294234 uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 804295172, uplaćena kod EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Mađarske nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja STARLINE putničke agencije.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA Sukladno čl.6. st.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN br. 130/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21) obavještavamo korisnike usluga da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitka prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte i to: Na adresu - Star line prijevoznički obrt, Osijek, Hrvatske Republike 19a - e-mail adresu – agencija.starline@gmail.com ili - upisom prigovora u Evidenciju prigovora u prostoru putničke agencije. Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Cijena izleta po osobi iznosi 35€

Rezervirajte svoje mjesto

Datumi polaska:
17.02.2024

0.00 kn
Korisne informacije